ubacio sam krivi flash u svoju v525, i sad ju ne mogu više bacit u
flash mode.
Čitao sam malo po forumu i piše da treba napravit testpoint.
molim nekoga da mi objasni kak se to radi
ili ako postoji neko drugo rješenje
Printable View
ubacio sam krivi flash u svoju v525, i sad ju ne mogu više bacit u
flash mode.
Čitao sam malo po forumu i piše da treba napravit testpoint.
molim nekoga da mi objasni kak se to radi
ili ako postoji neko drugo rješenje
pošalji upit na PM-Inovator-u provjereno stvar riješena= Citat =:
Izvorno postao mdvorski
imaš ovdje o testpointu
Prije svega otvorite REPSTUDIO!
1. Rastaviti mob (skinuti zadnju masku i skinuti ovaj lim ispod kojeg se nalazi test point..najbolje je zagrijat lemilicom pa skinuti ali treba paziti da se ne oštete ostale komponente na ploči..isto tako se može lagano zadignuti i otkinuti nekim odvijačem ALI to je dosta opasno jer se tako može otkinuti dio pločice i elementi na njoj..ali ako se jako oprezno radi to se en bi trebalo dogoditi)
2. Spojiti USB kabel koji imate
3. Sada vidite na slici gdje pokazuje test point, uzmeš komadić žice i da ti bude lakše jedan dio pričvrstiš (zalijepiš izolirkom ili selotejpom) na onaj oklop od konektora gdje štekaš kabel (onaj lim okolo) - to je masa, a na drugi dio žice pričvrstiš iglu ili bumbačicu, (omotaš žicu oko igle samo da malo drži), sada uzmeš onu iglu i prisloniš ju na ovaj test point kontakt, a drugom rukom moraš držati bateriju, samo na tren držiš ovu iglu.. treba ti se prikazat onaj "flash neptune..blank"..tako nešto , odnosn u Repstudiu ti mora pisati CONNECTED. čim se to prikaže makneš iglu s tog kontakta i klikneš na REPAIR... Sad je samo bad što ti ne smiej popustit koncentracija i moraš držati bateriju do kraja onog procesa...
NE ZABORAVITI ČEKATI KRAJ U REPSTUDI-U!!! znači kad pukne onaj prozorčič onda držati * i # i onda na OK...
Hvala!!!
Pozdrav!!