Dal je kako moguce staviti sa v620 ekran na moju v550?? :spin:
Mislim na onaj cijeli gornji dio :D
Pozdrav!!
Printable View
Dal je kako moguce staviti sa v620 ekran na moju v550?? :spin:
Mislim na onaj cijeli gornji dio :D
Pozdrav!!
TRIPLETSI (v300, v303, v400, v400p, v500, v505, v525, v600) i R376 (e550, v550, v600i i v620) imaju kompatibilne ekrane...
Slijedi zaključak: MOŽE :D
YES, samo trebam nac gdje kupit :D
najbolje kupi neispravnu motorolu i onda samo promjeniš. Oglasnik=Majka :) sve imaš tamo... cca 100 kn za shebanu motorolu sa dobrim display-om i to ti je to...
Samo neznam koji ce ti taj ekran,razlika izmedju 256k i 65k je toliko mala da nije vredno ni 10 kn za to da das.
točno... da se govori između milijunskog ekrana i 65K, onda nebi imao komentara, ali ovako ne želim komentirati...
Znaci nije neka razlika u broju boja ekrana??
Pa ima razlike samo sto ljudsko oko bas i nemoze to da primeti,tj. samo ce ti izgledati malo svetlije od 65k ekrana.
Aha, a dal ce mi biti mozda biti video klipovi malo ostriji???(mislim da boje nisu toliko razmeljane)
sa oštrinom video klipova nema veze broj boja, nego rezolucija ekrana
pa kako mogu popraviti da mi bude jasnija slika??
kupnjom mobitela velike rezolucije ;D
Ok, sada me zanima dal je kako moguce staviti bluetooth na v300, koji dio treba promijeniti??
u biti trebaš ugraditi BT ledicu ili tak nešto, ali gdje i kako, pljuskaj me ali nemam pojma jer se slabo razumijem u hardware mobitela. KEY=INOVATOR... on ti za to zna odgovor 1000% :)