-
Najbolji casopis???
Planiram se pretplatiti na jedan od gore navedenih, za koje smatram da su medju najboljima... ako ima jos nekih dobrih, slobodno predlozite... ili me ispravite... :angel:
Dakle, pitanje je, koji je trenutno najbolji informaticki casopis... svima je pretplata dosta skupa... no za koji se isplati pljunuti tolika lova?
:confused: :confused: :confused: :confused:
-
Ja inace kupujem sve (prosli mjesec samo BUG ali ovaj cu opet sve) ali nekako bi je BUG najdrazi, onda ide VIDI a tek onda na zadnje mjesto mi dolazi PCCHIP
-
eh da...jos jedan dokaz da je BUG IMO iznad svih je ovaj DVD koji je izasao u sklopu novina!
-
Pa nekad sam kupovao PCchip ali promjeniše urednika te je došao redizajn časopisa (čitaj manje teksta po stranici) pa sad kupujem BUG ali pošto sad izlaze dvobroji sve se bojim da ću pokupovat' sve što nađem te tematike... ;)
-
I meni se cini da je Bug ipak najkvalitetniji, i da ima najvise korisnoga teksta... za sada vodi sa 3 glasa prema niti jednom, i opet prema niti jednom!
-
citam Vidija i Buga,PC chip rijetko najvise volim Vidija zbog dobrih testova hardvera,i imaju dobre teme broja>znaci VIDI
-
ja sam preplacen i na bug i na vidi, ali bug je puno bolji
-
sezam je pun para, kupuje sve moguće časopise, t610...
Blago ti se ;)
-
-
Još jedan glas BUG-u. :thumbup:
-
ja dok sam boravio u hrv citao sam PC Chip
-
B U G definitamente! Ovaj vidi mi je prije bio ok ali onda su počeli pisati o kompjuterima....
-
BUG rulez:
http://www.siemens-java.com/forum/bugcd.jpg http://www.siemens-java.com/forum/bug.jpg
eh da...nemojte komentirati kvalitetu slika jer cemo krenuti u offtopic
-
Al ovdje su još dobro ispale.
sorry na offtopicu:fried:
-
-
ma ja ih sve kupujem mada je BUG najbolji
-
-
mene recimo čudi kaj nitko mrežu ne spominje... puno interesantnije teme tamo obrađuju nego stalna naklapanja o novom hardveru u bugu, pa malo o nekim zakrpicama za winblowse pa neki tralala softver... meni je bug uglavnom dosadan, par stranica od 200tinjak je zabavno, dok mreža od svojih 100 ima puno više zanimljivih i korisnih stvari (uglavnom, osim kad fakat zabriju na nekaj kaj nije svakodnevno i home-user prisutno, a pored toga potencijalno je zanimljivo tek malom broju ljudi)
-
Vidiš Mrežu zaboravih... :)
Sve stoji samo su presuhoparni i previše tehnički nabrijani pa ih normalni korisnici cijenjenih kištri baš i ne razumiju...
-
drugim riječima - koncentriraju se na bitno :)
-
S druge strane mi smo ti literarna bića tj. ako je presuparno brzo dosadi (naravno ako ti nisi jedan od supisaca teksta onda je sve prekrasno)...
Meni jedino uputstva za rad moraju biti jezgrovita i bez "cifranja" dok nešto za razbibrigu (nekima su to računalni časopisi :) ) mora bit "mesnato" po mogućnosti s nekom baljezgarijom u tekstu kako bi se imao čemu smijuljit' cijeli dan (ono kako sam pametan a pisac nije)... ;)
:jump: