ajmo majstori
imam u telefonu (T68i) glasovnu bilješku tešku oko 65 KB koju bi trebao nekako izvući na komp. slanje MMSom neide jer je prevelika.
Primam savjete
Printable View
ajmo majstori
imam u telefonu (T68i) glasovnu bilješku tešku oko 65 KB koju bi trebao nekako izvući na komp. slanje MMSom neide jer je prevelika.
Primam savjete
Evo me! Whiteboy to the rescue! ;)
Ovak: odi u izbornik 'Fun and Games' a onda nemoj ići u podizbornik 6 ('Snimke govora' - vidim da si od tamo pokušavao poslati a tamo ti je ponuđena samo opcija slanja preko MMS-a), nego odi u podizbornik 4 ('My sounds' iliti 'Moji zvuci') jer čim nešto snimiš to se sprema automatski i tamo. Glasovne bilješke su u pravilu na dnu (zadnje, ispod svih melodija) i kad dođeš na bilješku stisni 'Option key' i izaberi 'Slanje' pa imaš opcije putem IC-a, BT-a i MMS-a. :)
E da, na kompu ti treba neki program koji može reproducirati tu bilješku, tj. koji može čitati fajlove s *.arm ekstenzijom.
ma imam program ali imam i samo kabel na kompu dakle nema ic-a. pa sam se sada zaleto po BT dongle. naime snimio sam jedan instrumental a nemam pojma kak se zove pa da ljudima pustim možda netko zna pa da mi javi kak se zove stvar.
Kakav instrumental, tj. koji tip muzike (lounging, clubbing, jazz...)?
Al te snimke muzike često nisu dobre. Ja sam snimao jednom neki koncert i sad nedavno ekipu uz gitaru i očajno je ispalo - zavija i sl. Ali razgovor snima perfektno.
Ajd javi kad (ak) uspiješ.
pustim ti link kad uplodam file pa ga poslušaj. loša je snimka ali možda netko skuži
evo ga gore .. nisam ga mogao convertat u mp3 jer je zdrkan wav pa sam samo dobio wma. ako tko skuži kaj je to neka javi thnx
http://web.vip.hr/marko.r.vip/upitnik.wma
Neće mi se pokrenut! Downloada se i automatski se pokrene u winampu ali ništa neće svirati.
odi save "target AS"
meni svira, ali jako se slabo i tiho cuje, a maksimalno sam pojacao zvucnike! Nemam pojma sto je to, meni zvuci kao neki tehno party uzivo... :)
Svira sad i meni ali nažalost ne prepoznajem. Al dobra mi je stvar!
Pošalji sms - ? ;)
bwaaaaaa!
da se pohvalim.
danas sam uspio odgonetnuti koja je stvar bila u pitanju.
On the Future of Aviation: Jerry Goodman
Kako sam saznao? prica ide ovako...
Sjetio se da trazim tu stvar vec godinama. Znam da sam to nekada snimio s mobitelom ali u katastrofalnoj kvaliteti. Pretrazujem forum da nadjem post o tome. Nadjem post i pretrazim 1. pa 2. komp i nemam toga na kompu. Spustam se u podrum i trazim po arhivi backup DVDa. Nalazim ih par i pronadjem file koji je velik 12.6 KB.
Pustim ga na kompu i prislonim Desire HD sa instaliranim SoundHound na zvucnik. I voila!!
http://www.youtube.com/watch?v=5UitQ...eature=related
sad mi je srce na mjestu.
Znaci samo je trebalo pricekati da tehnologija malo uznapreduje. Tako ti i treba kad si ispred svog vremena. :belj: