Jeli tko radio full backup sa K750 ? Znaci sve moguce na telefonu da se backupira na komp.
I jel tko probao spremati SMS / MMS poruke na komp pa ih kasnije pregledavati ?
Printable View
Jeli tko radio full backup sa K750 ? Znaci sve moguce na telefonu da se backupira na komp.
I jel tko probao spremati SMS / MMS poruke na komp pa ih kasnije pregledavati ?
Ja sam slično radio sa k700. Imas program floAt's Mobile Agent kojim pregledavaš sve na mobitelu, možeš slati sa mobitela na komp ( i obrnuto) slike, melodije... Imenik isto možeš cijeli pregledat, a poruke spremi u samomo programu, pa ih možeš kopirati u word, notepad...
Samo nisam probao dal taj program radi sa D/K 750i...
Nadam se da sam ti uspio pomoći...
Radi dobro, ali mislim da poruke ne mozes vratiti natrag u mob kad ih izbrises.
Da poruke (SMS i MMS) se ne mogu vratiti nazad u mob... Mogu se poslati jedino (koliko ja znam) slike, melodije, teme i video.
ok.. thanx ... probati cu pa javim kako je proslo..
Nije mi bas najbolje radio... mobitel je prepoznao ka 'Unknown 56000', bateriju mije prepoznao da je pun 50% (iako sam 2 sekunde prije napunio do ibera), nisam mogao ni porukama pristupiti ni kalendaru, nicemu... jel ima neka dodatna caka koju sam zaboravio ?
si stavio sve update fileove? Imas mislim na Help - Update i skini sve sto ima za njega. Cesto budu update puno veci od programa
Nisam.. Imam modem vezu pa nisam sve skinuo.. ali cu morati koliko vidim.. javim kako je proslo..