Imam k700i i ne mogu stavit mp3 za melodiju zvona, dali se to može riješit sa kodovima ili moram kantu na servis nosit da mi unesu drugi software
Printable View
Imam k700i i ne mogu stavit mp3 za melodiju zvona, dali se to može riješit sa kodovima ili moram kantu na servis nosit da mi unesu drugi software
Imas ruzni Vodafone software u telefonu, i da bi mogao normalno da koristis mp3 kao zvono, moras u servisu ubaciti novi, cisti software.
Tako je, to bi moglo biti tvoj problem.
BTW, bilo bi korisno da si u naslov teme ubacio "K700i". ;)
:D :D :D= Citat =:
Izvorno postao woody
Upravo tako!
Skoci do EM servisa i trazi da ti decki zamijene FW, nekada to ucine besplatno nekada te kosta 150kn, ali ako hoces mp3 - ce za zvono druge ti nema.
Jedina jos solucija je ti ekipa koja se bavi otkljucavanjem telefona. Oni ti takodjer mogu napraviti navedeno, samo za manje love!
Da, manje para i potencijalni gubitak garancije. :-/ Oprezno s tim.
BTW, mislim da ce ti u servisu to bez problema napraviti besplatno ako je mob pod garancijom.
Taj vodafone ima zesce los izbornik i stanga je! :creep: :lol:
Znaci ak je mob kupljen u vip centru tamo bi trebali to besplatno napravit jel to sigurno da ne dodjem tamo pa ispadnem :wstupid:
u servisu to ne rade besplatno jer ne smiju= Citat =:
Izvorno postao ravilov
vodafone je brandiran i ti si kupnjom takvog aparata pristao na ono što je u aparatu
tako ja nisam mogao stavit novi software zbog toga
Evo kak sam brzo brzo dobio odgovor hvala, tak sam si i mislio da to ne može sam tak ic bilo bi blesavo
ali mozes staviti drugi software a sacuvati svoj ako nedaj boze nesto ode pa onda samo preflashas back :)
mozes skinuti DRM konverter pa preko njega skidati mp3-ce i onda ces ih moci postaviti za zvuk zvona.
točno.= Citat =:
Izvorno postao Codiac
cijeli flash se može izvući van, te se može vratit.
i nakon toga opet imaš onaj mobitel koji si dobio kad si otvorio kutiju.
A mozes i jednostavnije. Pjesme koje u mp3 formatu samo konvertiraj u mp4 format i radit ce ti. Imas Vodafonov mobitel, pa bi trebao imati i nekoliko "uzoraka" mp4 formata u mobitelu, pa mozes to i provjeriti.
uradis tocno ovo i neces morati stavljati novi softver ili bilo sta.= Citat =:
Izvorno postao zmija
umene je radilo.
može neko reć kaj je to DRM konverter tražim u googleu nema niš samo nekakve "švapske" stranice ne volim njemački samo milku
http://www.blazemp.com/convert_drm_protected_wma.htm
Evo par informacija!
Inace u google probaj upisati mp3 to drm converter, pa skini neki!
Ah kužim sad DRM -Digital Rights Management, hvala
ajd ako je netko nasao neki prog za mp3 2 DRM nek da link ili barem ime proga
Pa bilo je toga sigurno na forumu, potraži malo..treba ti drm packager= Citat =:
Izvorno postao Raf
Evo dao sam si malo truda, nasao prog i stavio na rapidshare, a kad ono vec tamo:kitty:
EDIT:
jos samo zaboravio reci da treba firmware R2V, jer u prijasnjoj verziji nece cak ni s ovim progijem
Evo stranice s koje se moze skinut - drm packager
ima tu i drugih sw-a za mob