ljudi....dali je moguće spojit P910i na komp sa onim usb kablom što ide od baze punjača....ako da - kako?
Printable View
ljudi....dali je moguće spojit P910i na komp sa onim usb kablom što ide od baze punjača....ako da - kako?
lol, pa sta si mislio cemu sluzi kabel ako ne za spojiti mob sa racunalom :D
prije instaliraj na racunalo program koji si dobio na cd-u sa mobitelom. sve je automatizirano, netreba objasnjavat dodatno.
e vidiš.....nisam dobio cd sa mobitelom.....a program koji sam skinuo sa ericssonovih službenih stranica nema opciju spajanja sa USB-om već samo sa bluetoothom, com portom ili ird-om...pa zato mi nije baš jasno....= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
sta si tocno skinuo?
probaj ovo (35MB) http://www.softpedia.com/get/Mobile-...PC-Suite.shtml
= Citat =:
Taj pc-suite sam skinuo, ali nemam nikakve opcije spajanja preko usb-a, a ni sam usb mi ne reagira na priključivanje....čudno
ti netrebas nista napraviti da bi se mobitel povezao sa kompom, osim staviti mob u postolje. tada pokrenes file manager ili sto zelis, ovisno sto imas u planiu raditi (sinkronizacija, kopiranje fajlova, backup itd)
Nekad zna bit problema sa spajanjem P910i s kompjuterom. Probaj promijenit USB port i isključit Windows firewall ili bilo koji firewall.
Kad sam ja imao P910i, jedino sam ga uspio spojit s WIN2000 (instalacija bez antivirusa, firewalla, itd, koja mi i služi samo za mobitele), XP mi ga je malo vidio, malo nije.
A možda čovijek nije instalirao drivere za postolje od moba, ja sam ih morao instalirat
zar taj driver nije u sklopu ovog programa, a instalira se automatski sa programom
lol, prije par dana sam to radio i vec mi je u magli. kad sam spojio mob i komp, cd je bio u kompu pa je valjda automatski pronasao driver.
cek potrazit cu na cd-u
Meni nije tako bilo, morao sam prvo instalirati drivere za postolje a onda PC Suite
ako je problem u driveru, onda bi ovo trebalo biti rjesenje tvog problema.
izvuko sam sa cd-a, zipao i uploadao evo link http://rapidshare.de/files/15278468/sep910.zip.html
btw pokrenes fajl ''Ftdiunin.exe''
= Citat =:
tenkju, tenkju, tenkju....problem solvd :)
sad ja imam problem.
kad sam doso iz grada (kupio mob) instaliro sam PC Suite i drivere za USB. mob sam normalno spojio sa kompom i stavio neke pjesme i igre na njega. i onda sam morao ici negdje. vrativsi se doma opet sam htio staviti neke stvari na mob...ali...tu se javlja problem...komp vise ne prepoznaje mob...kad ga ustekam u cradle tamo mi pise Unknown Phone,tako da nemogu sinkronizirat mob i racunalo...ima tko rjesenje problema.
Meni dok sam ga imao bez ikakvog programa samo bi mi ga prepoznao kao flash drive...tako da ja s tim nisam imao prob....oF topic:Kompici su vam jadni:D
To se i meni događalo...prvo, provuci neki antivirusni program, jer virusi znaju zezati...kad to napraviš, pokušaj ponovi instalirati PC Suite...ja sam ga morao par puta instalirati i tek onda mi je počeo detektirati mob svaki puta kada bi ga stavio u cradle...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
evo uspio sam ga spojiti..hvala na pomoci
EDIT:sad opet ne radi
ovo je moja konfa:= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
CPU:Intel Pentium4 2.4GHz
MBO:MSI 865PEM3-ILS
RAM:2x512 GoodRam DDR400
GPU:Sapphire Radeon 9600XT 128Mb
HDD:Maxtor 80GB+Hitachi 160GB Extern
CD/DVD:LG CD+/-RW+DVD+/-RW
PSU:Chieftec 400W
...ali ne kuzim sta to ima veze sa spajanjem moba sa kompom...dosta bi mi pio i proc od 300mhz:)
ma nije konfiguracija problem. moji prijedlozi da prebaciš na neki drugi usb port, sync-station, to bi moglo bit problem.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
probao sam sa prebacivanjem portova,ali ne ide. isto tako sam probao sa visestrukim instaliranjem PC suita,ali opet nista.
zerocool,sta je to sync-station? hvala
;D nisam ja zerocool, to je neki drugi član.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
a sync station ti je bazna stanica na koju staviš mob i preko usb-a ga spojiš na komp. DSS-25 je oznaka. ja s njom nemam problema. ako promjena usb-porta ne pomaže, provjeri da nešto ne koči firewall. ako je i s firewallom sve ok, deinstaliraj taj program sa softpedie i skini sa službene stranice, konkretno ovo. ne znam dali znaš ALI PC suite za recimo K700 i P910 nije isti, što je jedna velika glupost. vidiš, možda te to zeza, ako si skinuo za neki drugi, vjerojatno je to.
Direktan link
ja sam pc suite instalirao sa original SonyEricsson cda koji sam dobio uz mob. nisam skidao nikakav drugi pc suite. firewall sam iskljucio tako da u njemu ne moze biti problem
btw. sorry sto sam te krivo imenovao:thumbup: