-
siemens s75
nisam vidio baš previše threadova o njemu...pa evo da malo iznesem svoje dojmove!
nakon s65 očekivao sam da će mob biti sranje,ali ugodno me iznenadio,prvo veličinom pa dizajnom...
ekran ima malo pixela,ali začudo sve to dobro izgledao,bolje neg na 6230i,ja bi rekao,a pogotovo na suncu,gdje se savršeno ponaša!
zvučnik je stvarno glasan,ali stvarno i prokleto čist.
mob je čvrsti i nema cvrkutanja plastike i sve je na svom mjestu.
kamera je stvarno solidna,blic pogotovo,u mraku fotke,stvarno ok ispadaju,šteta šta nije 2mpx,ali i ovo je za mob dosta...
prijem je super..
najbolji dio ovog moba je mp3,koji svira sve žive formate i ima mogučnost premotavanja-kao i na videu..sluške su ok...
imenik je stvarno jak,kao i kod svakog siemensa,posebna sms dojava se može staviti kod svakoga,kao i video snimak i slika....
ukratko to je to...ako nekog nešta zanima,osječajte se slobodno pitati....
-
Taj mob je stvarno dobar, bas sam gledo po googleu njegove slike i kad si spomenija 6230i evo nasao sam ovu sliku gdje se bas posteno vidi da je cak i S65-ici ekran veći naprema 6230i.....http://www.xonio.com/features/i/28069774_156625abd7.jpg, mislim to se naravno zna da je veci, ali u zadnje vrijeme sve mi se vise cini da Siemens se naginje na vecu pikselazu iliti vece ekrane....kao sto se vidi iz priloženog....a znaju i vlasnici novijih Siemensa
-
kaj je,je...ima puno tih sitnica koje su baš ok,tako da svakome mogu taj mob preporučiti
-
Sviđa mi se taj mob, mislim da je to zadnja generacija pravog siemensa!;)
Koliko si dao za njega?