muke sa WM2005 ili sa SD karticom?
....sad me stvarno izivciralo do bola.......nego jel netko imao ovakvih problema...
Mobitel je radio normalno vec dugo dugo..imao sam oko 450MB mp3-ca i jednom sam cuo da su neke mp3-ce pocecele imati greske. Kad sam htio izaci iz programa...mob se jednostavno blokirao...pokusao master reset i format kartice te registry ciscenje..i nece...nakon dva tri reseta..proradi..al nece niti jedan program pokrenuti...pa onda kad se ugasi nece se upaliti i slicno...
flasham WIN05 ponovo..sve radi..al ne mogu niti jedan program instalirati u javlja gresku: "ne moze kreirati direktorij za taj program i trebam provjeriti dal ima mjesta na kartici". Kartica je otkljucana i radi bez beda...
ponovo par puta master reset sa punom baterijom..i nista..nece i nece (SD kartica nije bila zakljucana). Napravim format kartice u cardreaderu i presnimim nesto na nju da ju napunim do kraja...i vratim nazad na HD da vidim hoce li biti sto korumpirano..i nista...sve OK ...
Ponovo flash windowsa...sve normalno do onog trenutka kad moram staviti SIM karticu...ugasim mobitel..stavim nju..upalim mobitel..digne windowse..i opet nemoze pola opcija otvoriti (contacts, settings,task,..) dok ih nekoliko radi ( Windows media..igre)..uglavnom one osnovne programe sto dobijes prilikom instalacije greske..javlja gresku u stilu da program ne postoji il tako nesto.....ponovo master reset..i sve radi...za popizdit...
Jos mi zna praviti greske..kad npr mjenjam SIM kartice...stavim od T-coma i upali se normalno jednom...vratim TELE2 i nece i nece...moram master reset da proradi..no zna biti gresaka...
Sinoc sam stavio pokusao iskljuciti Tele2 sekretaricu sa onim" *134*0# poziv"
..i nece...zovem sluzbu za korisnike objasne da ju prvo moram aktivirati pa deaktivirati..sto sam i napravio...resetirali postavke..i opet nece i nece...
sad oni ne mogu meni deaktivirati karticu..vec ja moram ici u neki njihov prodajni centar..da bi mi tamo deaktivirali sa drugog mobitela...UFFF:..bas sam ljut...jer ak opet budem morao instalirati windowse ...vracam se na WM03 ........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ ......
EDIT : evo ugasio mobitel..i kod paljenje stane na onoj slici drveta....
sad idem na 2003...