koliko sam skuzio, treba imati vanjski gps adapter za prihvat gps signala, program Route 66 i mogucnost ubacivanja raznih karata (ima i hrvatska).
pa me zanima, koliko kosta takav gps adapter, i dali se to placa
Printable View
koliko sam skuzio, treba imati vanjski gps adapter za prihvat gps signala, program Route 66 i mogucnost ubacivanja raznih karata (ima i hrvatska).
pa me zanima, koliko kosta takav gps adapter, i dali se to placa
Mislim da se to kod nas još ne može nabaviti ali vidio sam da nokia ima neki gps modul koji se s mobom spaja bluetoothom. Vani košta oko 1000-1500 kn
ok malo sam prucio, ovako sto je potrebno
hardware:
128mb memory stic min.
gps bt receiver (ima vise modela)
software:
route 66
ili
TomTom Mobile (za koji kazu da je bolji)
gprs dostupnost
TomTom nudi kitove za mobitele, pda itd (http://www.tomtom.com/products/produ...208&Language=1)
Jel se taj uređaj može nabaviti kod nas i koliko košta?:bat: :bat: :bat:
Zna li ko gdje mogu nabaviti mapu za Hrvatsku za gps, besplatno naravno
jer ja imam integriran GPS :mega:
bila je več tema...mobis ima za prodaju GPS Bluetooth modul za 1000 kn, uz to se mora skinut soft., prilično sam siguran da sam našao sa hrv kartama,ali nažalost na dotsisu :(
Onda, nitko ne zna gdje bi mogao naći kartu Hrvatske, ili gradova na netu.
Ne mora biti u nekom od formata za gps, može i običan tiff, png, jpeg...
pozdrav grupi
molim za pomoć.
imam N 6630 i karticu od 64MB i htjela bi si instalirat navigaciju na dotični mobitel pošto putujem dosta po Hrvatskoj i potrebna mi je navigacija sa ulicama i vodičem kuda skrenuti ,voziti i itd.
tražila sam malo po stranicama i naletila na LD-1W GPS modul i memorijska kartica MU-13 .(www.mobis.hr)
interesira me kada kupim ova dva artikla što mi još treba ili nedostaje da bi mi mobitel služio kao navigacijski sustav ,molim vas od A do Ž (koji software )i gdje da ga nabavim ili skinem ?
dečki molim vas za pomoć
pozdrav
= Citat =:
Izvorno postao sx1 kiki
Znaci ovako.Kad kupis te dvije stvari imas skoros sve,ali potreban je software.Naime ja do sada nisam naletio na niti jedan detaljniji symbian navigacijski software koji ti moze prikazati svaku ulicicu u hrvatskoj,ali imam software koji se zove tomtom i kartu cijele europe na kojoj je i hrvatska,ali su na njoj samo prikazani gradovi,i one glavne(bitnije)ulice i naselja.Mozda netko drugi zna neki dobar programcic,ali za sada mi se cini da je taj TOMTOM jedino solidno rjesenje.
to sve imas za skinuti na www.dotsis.com/vb ,ili ako hoces ja sam u Rijeci ovaj tjedan pa ti mogu to sve sprzit na cd.