Nadam se da sam dobro smjestio temu.
S obzirom da nisam imao gotovo nikakvih iskustava sa symbianom do sada zanimaju me pozitivne i negativne strane Nokie 7610, odnosno u kojoj se mjeri može nositi sa aktualnim symbian modelima.
Printable View
Nadam se da sam dobro smjestio temu.
S obzirom da nisam imao gotovo nikakvih iskustava sa symbianom do sada zanimaju me pozitivne i negativne strane Nokie 7610, odnosno u kojoj se mjeri može nositi sa aktualnim symbian modelima.
pogledaj po starim temama o ovome se zbilja puno pisalo.
da zbilja ima jako puno teme,,ukratko
jako dobro se nosi s novim modelima, ali jedina mane mu je sto je spor..
i mono je.
LOL= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne nosi. Glupo je opće o tome pisat, ako namjeravaš kupit N7610, strpi se malo, skupi još parsto kuna i uzmi 6630.
pa iskreno 6630 i 7610 imaju gotovo jednake cjene ponegdje.. ovisi kolko tko trazi za pojedini model..= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ali 6630 je puno "ružnija" od 7610, tako da kupcu ostaje na procjeni koji model uzimati.
Nje stvar tolko ni u lovi već u tome da symbiane nisam dosad koristio pa mi je glupo davat brdo para za nesto što mi se možda neće dopast.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
6630 baš i nije vrh ponude iako ga svi toliko hvalite, a 500 je kuna skuplji (uspoređujem 2 konkretna telefona koja imam na ponudi).
Imaju li 6630 i 7610 isti display, odnosno je li bolji od onog na 6600?
Display je potpuno isti u sva tri nabrojana modela.= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
Malo pretjerujes sa tom n6630, nije ona tako nadmocna. N7610 je sasvim ok mobitel, kamera nije ni dobra, a nije ni losa, mono je ali ako zelis kvalitetan zvuk nemoj racunati na mp3 na mobu i spora je. Svi ti nedostaci se mogu zanemariti, ali ipak prednost dajem 6630.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ništa marko ne pretjeruje sve je dobro reko, ako ti nevidiš poboljšanja ja ti zavidim na tome jel bi sebi uštedio mnogo novaca do sada.
symbiane bi sigurno mogao podjelit u prvu grupu do n6630 modela i od 6630 nadalje symbiani novije generacije.
Gledajte, 6630 kad je izašla predstavljala je mobilnu revoluciju. Ne samo zato što je bila prvi 3G smartphone, nego i zbog svega ostalog napisanog već tisuću puta na (ne samo ovom) forumu. 6630 je toliko dobar mobitel da još uvijek (16 mjeseci nakon njenog izlaska) nije izašao mobitel koji ga potpuno zasjenjuje, a po SPMarku ima praktički duplo bolje brzinske preformanse od 6680. A što se tiče zvuka na 6630, jednak je (ako ne i bolji) flash mp3 playerima na tržištu.
Ajmo ovak, 6630 uopće nije u igri.
Što se displaya tiče danas sam usporedio 6630 i 6600, 6630 je "strava" u usporedbi s 6600, pa me zanima hoće li isto biti i s 7610.
Ključno pitanje je podržava li 7610 sve aktualne tehnologije u svijetu symbiana (zaboravimo 3G i ostale koje početniku u symbianu ne znače previše) te jel to OK mob gledano s strane hardwarea, da nema neku standardnu boljku?
tipke su ti glasne za popi**. onaj klik se cuje strasno.
inace 7610 je zakon od moba. ako ne gledamo 6630 vec samo se baziramo na 7610 i kako ti kazes aktualne tehnologije. 7610 ne zaostaje ni malo za recimo bilo kojim symbon i novije generacije..
znaci sto mozes s recimo 6680 to sve isto modes i sa 7610.. naravno ovdje ne gledamo 3G i takve novotarije.
hoče, btw. koristio sam sva 3 modela ako ti to znači= Citat =:
Što se displaya tiče danas sam usporedio 6630 i 6600, 6630 je "strava" u usporedbi s 6600, pa me zanima hoće li isto biti i s 7610.
hardverski je 6630 superiorniji nad 7610..neki primjeri koje ti mogu dat nabrzaka su hot swap,zvučnik,stereo izlaz,senzor za svjetlo,...noviji symbian (nije hardver)...generalno gledajuči toga ima puno,trebao bi koristit mobitele pa bi sam došao do tog zaključka= Citat =:
Ključno pitanje je podržava li 7610 sve aktualne tehnologije u svijetu symbiana (zaboravimo 3G i ostale koje početniku u symbianu ne znače previše) te jel to OK mob gledano s strane hardwarea, da nema neku standardnu boljku?
slažem se s ovim :D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Stara mi je imala 7610, cura mi ima 7610, bio sam vlasnik 6630, sad imam 6680. 7610 stvarno nije loš mobitel, ali je zastario, i nikako se ne može usporediti sa 6630 i kasnijim Nokia Symbianima. Kao što Sodom kaže, tek ako si imao prilike korisiti i 7610 i 6630, možeš vidjeti razlike. Kad sam uzeo 6630, skužio sam da je u biti 7610 spora ko' noć!
prije n serije 6630 je bio najmoćniji nokin smartphone
Ovisi šta podrazumijevaš pod "najmoćniji". Nekako mislim da je 6680 ipak superiorniji, ako ništa onda zbog onog "active standby" ugrađenog u firmware.
najmoćniji njokin symbian telefon= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
a na 6680 sam totalno zaboravio.....:bunny: :bunny: :bunny: ;D ;D
@mile uvjek ti uletiš sa tim active standby-em :) mora da si duboko oduševljen tom "inovacijom" :)
Apsolutno sam oduševljen, ako ne i ovisan. Dok sam imao 6630 popižđivao sam s onim 3rd party programima koji su ajme. Navukao sam se na to kad sam koristio na IPAQ-u, a na mobu je nekako zgodnije.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Inače dosta stvari zaboravim i puno mi je lakše kad mi je "servirano" na ekranu, nego da moram kopat po kalendaru i to-do listi. :spin:
iskreno da kazem ja sam kupio 7610 prije tjedan dana i prezadovoljan sam,opce mi ne smeta ta 'sporost' ipak mi je to prvi symbian,6630 je bolja i slazem se al dizajnerski mi je cigla
Je, Active Standby je zakon stvar, mislim da bi sad već glavu izgubio bez njega;D
A što se dizajna tiče, moje je mišljenje da je 7610 ženski mobitel;D Ali o ukusima se ne raspravlja;
je zenski ali je i muski....
= Citat =:
Izvorno postao Nomofylax
LOL
Negdje sam već pisao da su fashion modeli prije svega namijenjeni nježnijem spolu, stoga....
7610 je prvenstveno kategorija smartphona, več kao takav mogli bi eliminirat riječ "žena", "ženski" u istoj rečenici :)