Evo nemogu se odlučit između ovih modela pa ako mi netko može reći koje su prednsoti i mane svakoga u odnosu na oba fotoaparata i koji bi bio najbolji izbor...
dakle:
Olympus Mju 700
sony w15
Canon A610
Printable View
Evo nemogu se odlučit između ovih modela pa ako mi netko može reći koje su prednsoti i mane svakoga u odnosu na oba fotoaparata i koji bi bio najbolji izbor...
dakle:
Olympus Mju 700
sony w15
Canon A610
...:lol: , mislim, lijepi mobovi...= Citat =:
koje su prednsoti i mane svakoga u odsnu na oba telefona
...a sad, što ti je najbitnije, za što ćeš koristit fotić i da li ti je dizajn važan... sva tri su lijepi modeli, a prva razlika je, kao što sam možeš primjetit, u rezoluciji...
Nadam se da ce ti ovaj link makar malo pomoci ... tu su ti usporedne specifikacije modela koje si naveo + a620 !
http://www.letsgodigital.org/en/came...1035-1036.html
Stim da je razlika u nazivima modela ! ... hmmm da sony tj ovako w5 je u stvari malo poboljsan w1 a ti trazis w15 sto je isto kao w5 ! Tj sony-eve igre i igrice sto se tice naziva modela ! Stave drugu boju i daju modelu novo ime ! Tj nema nikakve rezlike izmedju w5 i w15 .... a ima nekih sitnih razlika sa w1 ! Znam zvuci zmotano ali tako to radi sony !!!
Hehe...naviknut sam ovjde piat o mobitelu i sad me ulovilo...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Da, zgodna trojba!
Cook ti je vec ostavio zgodan link...kako je i on objasnio W1 i W5 su vrlo slicni aparati, dok je W15 crni W5 (dakle silver edition nosi oznaku W5, a black edition oznaku W15)!
Inace u ovoj trojbi Olympus je, da se tako izrazim, uljez!
Zasto? Ponajprije zato sto ne spada u istu grupu fotoaparata kao i ostala dva. Tako dok bi Sony - ja W15 i Canona A610 svrstali u compact klasu digitalnih foto aparata, navedeni Olympus bi ipak bio u ultra compact drustvu. Osim navedenoga mju 700 se izdvaja i sa CCD senzorom od 7MP, dok ostala dva spadaju u onu grupu sa 5MP.
Najvecu razliku ipak cini klasa proizvoda, jer ipak, ultra compact pretpostavlja neke druge vrijednosti i zahtjeve pred foto aparat, u odnocu na compact klasu, premda su dvije navedene klase vrlo "srodne"!
Tako da je trenutno pravo pitanje koje si moras postaviti: vrijednujes li vise sto manje dimenzije foto aparata, njegov gotovo ukrasni izgled ili funkcije koje ti aparat moze ponuditi.
Ako zelis sto manji aparat, koji uz to i vrlo lijepo izgleda (pa ga je pravi gust za objesiti na trakicu oko vrata, gotovo kao ukras), a i nudi sasvim pristojnu fotografiju, bez previse opcija koje samo kompliciraju stvari...mju700 je pravi izbor za tebe.
Ako pak zelis nesto sitno veci aparat, i dalje lijep, ali ne i ukrasan, sa nesto ipak kvalitetnijom optikom i ipak sitnicu vise opcija...onda odbaci Olympus, pa cemo razgovarati o dvojbi izmedju Sony - ja i Canon - a!
Osobno, da mi sad netko nudi i da moram izabrati jedan od tri navedena aparata, vjerujem da bih izabrao mju700, premda nisam Olympus fan, dapace vrlo sam nesklon Olympusu, ali s obzirom da veci i ozbiljniji aparat imam i nadam se nekom dSLR - u skoro, isao bi na ultra compact, upravo zbog prednosti u dimenzijama.