Zanima me jel se Sonyericssoni mogu otkljucati tj. da moze bilo koja kartica, preko koda kao u Nokije?????
Printable View
Zanima me jel se Sonyericssoni mogu otkljucati tj. da moze bilo koja kartica, preko koda kao u Nokije?????
ne, moraju biti kablovi ili promjenom firmwarea preko DaVincia
Meni su ga u Vip-u odkljucali preko nekih kodova..konkretno SE K700i
Tocno, postoje oni neki MNC i MCC kodovi koje zakljucaju u VIP-u, pa ih onda u VIP-u mogu i otkljucati. :)
Medjutim, ostali (cak i profi unlockeri) moraju to preko posebnog hardvera (tzv. box) i softvera (DaVinci ili slican).
AFAIK. Ispravite me ako grijesim...
ma spoje ga na komp i otlkljucaju preko koda, ali nista bez spajanja..
u vipu ga ne stavljaju na komp. jednostavno imaju popis kodova prema IMEIu i utključaju ga unosom koda u telefon
pa dobro, kad su ga zakodirali su prepisali kodove, tako svejedno, naime to mogu i ja, kad bih kodirao telefone, samo stavim kodove i onda poselj kad netko hoce samo upisujem koodve i ne treba mi nista spajanja. to ja jasna politika.
svaka mreza moze remotely dekodirati svoj telefon, tj onaj telefon koji je zakljucala
pa tocno, ali da se razumijemo oni nemaju kalkulator kodova vec i imaju od ranije zapisane.= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
Da. Naravno. Kalkulator ne postoji za sve mobitele... Ima za Siemens i jos poneki.