:afro: Morete mi reči kolko košta samsung sgh-v200 i dal se more snimati videoclipove.Koji mobitel da izaberem taj samsung,nokiu 3650,sony ericsson t610
Printable View
:afro: Morete mi reči kolko košta samsung sgh-v200 i dal se more snimati videoclipove.Koji mobitel da izaberem taj samsung,nokiu 3650,sony ericsson t610
niti jedan ,kupiš si jedan dobar mob. i za ostalo neki solidan digitalac (fotić naravno) telef.sa kamerom uz podršku koju daje vip i ht =0 ,pa ti razmisli. jedino ako je za šminku $
nokia moze snimati, samsung i ericsson ne, ali je nokia ko cigla velik i tezak, dok ti je ericsson bolji i jeftini od samsunga, samsungu cijena stoji 5500 - 6000 kn
nije tako skup...oko 4000 kn i malo manje se moze naci ili oko 450 eura crnjak....
Uzmi T610! :)
slazem se
definitivno samsung
PO MENI BILO BI TI NAJBOLJE KUPITI T610 JER IAKO NOKIA IMA ODLIČNE FUNKCIJE PREVELIKA JE I NESPRETNA , A SAMSUNG NEMA DOVOLJNO OPCIJA I PRESKUP JE:fried:
ma dajte fuj!! SE je nešto zadnje što bi kupio....
imam v200 kupila u dućanu cijena: 3.900,00 kn hvala, doviđenja= Citat =:
Poslao: Blind
Evo htjeo bih samo rezimirati.Brat mi ima V200 neke 2.5 godine i stotine sati razgovora i mob je kao nov.Baterija drži kao i kad je bio nov.Nikakvih problema sa flat kablom i sl. Toliko o samsungovoj nekvaliteti.