-
SE T68i problem
[glow=red,2,300]bloodyfon!!![/glow]
ovako to ide... kupio ga u vipu, koristim ga na vipu... GPRS.5... u telefonu su bile postavke za GPRS.0 i naknadno sam dobio za Vip.MMS... promjenio sam postavke za GPRS.5 i sve radi... zagasio telefon i ponovno upalio i sve postavke resetirane... odnosno GPRS ne radi... obrisao ja postavke Vip.GPRS Vip.Wap i Vip.MMS i sve Data Comm Accounte, zagasio telefon, upalio telefone i opet su se pojavili... obrisao ja sve postavke i accounte, nazvao službu za korisnike i tražio da mi ponovno pošalju postavke, ovaj put za Vip.GPRS5 i Vip.MMS, opet sve uredno radi, zagasim ja telefon i ponovno upalim i... aj pogađajte?
update!!! telefon sam otključao legalno u vipu, odnio u EM na soft upgrade, vratili mi ga za sat vremena i rekli da su te postavke stavljene u tvornici za VIP i da oni ne mogu to obrisati... u vipu svim silama pokušavaju riješiti moj problem i hvala im na trudu i ljubaznosti.
-
Re: SE T68i problem
saga se nastavlja... nakon brojnih posjeta vipu i elektromagicu 11. dan odlučili mi u vipu dati novi telefon... htio bih se zahvaliti Elviru shop manageru iz dućana u Preradovićevoj... i Goranu voditelju službe za pritužbe. hvala na ljubaznosti i trudu, ali novi telefon ima potpuno isti problem... i tako opet ispočetka, nadam se da ćemo se jednom naći i na kavi!!! mislim tak se često vidimo i čujemo da smo već na ti.
imam SE t68i s (zasad) neriješivim problemom, brijem da je greška u cijeloj seriji i neznam više kaj da radim. prijedlog? mislim telefon radi i nije da mu neš fali, ali za 4k+ kuna baš mi se i neda svaki put kad zagasim telefon ponovno upisivati postavke za gprs...
-
evo riješio sam svoj problem... prodao sam telefon ;D
-
Radi takvog sranja ja kad hoću novi mob ne kupujem ga kod operatera nego kod distributera :D(kak se ovo rimuje ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)