Eto, napokon je došao i taj dan. Ne ne idem s foruma, ako ste se možda poveselili :) nego se na tjedan i pol selim na južnu polutku, u australiju. Javim vam se na forum ako ulovim vremena...
Pozdrav svima i budite mi dobri :)
Printable View
Eto, napokon je došao i taj dan. Ne ne idem s foruma, ako ste se možda poveselili :) nego se na tjedan i pol selim na južnu polutku, u australiju. Javim vam se na forum ako ulovim vremena...
Pozdrav svima i budite mi dobri :)
opa... blago tebi. i ja bi. ajde pozdravi kengura
Pazi da te ne ugrize nekakav kukac ili zmija ili da ti čudnovati kljunaš ne odgrize nekaj......
ma ko bi njega... samo će skakutat čudno kad se vrati... ;D
...pa sretan put...pozdravi mi tetka ak ga vidiš - uh, ne znaš ga ;) ...ma uživaj i pazi se... i brzo se vrati ...
bojim se za njega ko zna šta će bit s njim kad se vrati -- neće to više biti onaj isti gog
e da nemoj ulazit u pusta polja da dingo nebi odgrizao nešto pa da ne možeš radit ovo na avataru ;D šalim se ja
...ma ide snimat nastavak filma Kad porastem bit ću kengur 2:rolleyes:
Ma šalu na stranu,kad budeš na plaži misli kak se mi smrzavamo i uživamo u snjegu a ti u pijesku!
Sretan put i let bez turbulencija!:spin:
..a mogel bi se i javit!!!!:)
Sretan put i dobro se provedi! :thumbup: :spin:
kak to da ideš gog? daj malo navedi razloge nama papparacima
trbuhom za klokanom ;D
Ma idem turistički, uletila mi prilika da ne moram platiti smještaj, idem s curom i tak, uživancija :)
Damn...zavidim ti!= Citat =:
Izvorno postao gog
Mogli bi i zakljucati ovu temu...da nam vise ne vadi mast! :D
Salim se...sretan put i uzivaj i za nas!
pusa uživaj;)
sve prvo ako se ;);D
Sretan put:thumbup:
Znam da si se na forumu bio raspitivao o jeftinim kartama, pa me zanima (ako se smije znat) koliko su vas koštale karte, i da li polijećete iz ZG?
bon voyage amigo......
psssssssss da bar ja idem :(
have a good trip, mate!
= Citat =:
Izvorno postao gog
Covjece nemozes nosit pijesak na plazu....
Ne bi ja išo u Australiju ni za živu glavu, to je na drugoj strani kugle i ljudi tamo stoje naopako, pa da još i otpadnem.
Al', kuiš Mile, oni su se navikli stajat naopačke. Njima je vjerojatno totalno čudno kaj mi stojimo ovak... Kao ono, kak ste glupi, kak to možete... Ono...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
:notooth:
Ma da, vremenom će i mutirati, pa će im noge rasti iz glave. Ostane li Gog nešto duže, mogao bi se vratit s pišom na čelu ;D
tražim javno ban za člana gog zbog dezertiranja i napuštanja nas običnih smrtnika u teškim trenucima borbe za novi mob i očuvanje starijih:jump: :jump:
sretan put i lijepo vrijeme
kada sam vidio naslov mislio sam da si odlucio otici na faks :D
ajde sretan put, nadam se da ti se avion nece srusiti :D
pozdravi johna smitha....
Ovo treba tužit!
Vidio sam naslov i poveselio se, otvorio šampanjac i sve... i onda vidim da će se i vratit.
Pozivam sve koji imaju ikakve veze bilo gdje da se udružimo i ishodujemo doživotnu zabranu povratka za otvaratelja ovog threada.
A ti se, Gogić darling, dobro zabavi, i nadam se da nećeš imati toliki peh da naletiš na onog Crocodile-kretena što je vodio one dokumentarce na TVju.