-
P910i Memory Card
Zna li netko gdje se moze jeftino u Splitu kupit memorija za P910i?? I moze li mi netko kazat zasto memorija iz K750 nece da radi na mom P910i a radi na P900 ??
Totalno mi nije jasno, jer ja imam SANDISCK 32MB original i radi mi sasvim OK dok ova original iz K750i nece da radi??!! Mozda nije topick na pravom mjestu ali molim za pomoc, zato sam i nasao ovaj SUPER FORUM!
Hvala unaprijed moze i na PM odgovor da se ADMIN ne ljuti!:thumbup:
-
Mislim da se nema tko sto ljutiti, pa ovo je sasvim normalno pitanje. :)
Nazalost, ne mogu ti puno pomoci, jer iako imam P910i nemam K750i. :(
A da probas spremiti negdje podatke sa kartice iz K750i, pa je preformatiras (eventualno stavis gore neki file, sliku ili nesto, za probu), pa je onda stavis u P910i? Mozda K750i ima nesto drugaciji format kartice?
Kolika ti je kartica iz K750i? Mozda je prevelika? :-/
-
Prema gsmareni u oba moba idu iste kartice..trebalo bi radit
-
koja kartica ide u k750? u p910i ide memory stick DUO pro
-
Evo ja jucer probao od frenda iz K750i staviti karticu (MS DUO PRO, 512MB) u svoj P910i. Radi u smislu da je prepoznaje, ali ne vidim file-ove koje frend vidi kod sebe, iako sam cak instalirao dodatni/bolji file manager koji bi trebao vidjeti sve file-ove... :-/
@JohnnyBravo,
Jesi na ovo mislio pod "ne radi"? Ili tebi niti ne prepoznaje karticu?
-
ja dok sam imao P910i pokusao sam stavit od prijatelja 64 MB pro Duo, i nije radila, ne znam zasto nije je uopce prepoznala......nemam pojma za razlog......
-
Pazite, p910i je ipak Symbian pa možda zato ne prepoznaje programe s ne-Symbian platforme, ali prepoznaje karticu.
Znači trebalo bi potpuno očistiti MemoryStick i onda je stavit u p910i i koristiti samo s njim.
Recimo isto je kod Nokia, nema šanse da će 6600 prepoznati programe s kartice koja je bila npr u 6230.
-
Meni je p 900 normalno čitao karticu iz k 750, nikakvih problema nije bilo, pregledavao sam slike, slušao muziku, sve je bilo ok.