zanima me da li se može na ova dva moba napraviti format telefona (ne reset nego baš format kao na npr.6600)?
Printable View
zanima me da li se može na ova dva moba napraviti format telefona (ne reset nego baš format kao na npr.6600)?
mislis valjda na formatiranje memorije. moze
ne memorije nego baš telefona kao što se radilo na 6600 dok je ugašen.
Može......
Na N6680 se sigurno može (probao sam jednom), a za N70 neznam
Prijatelj mi ima N70 i M O Ž E ! ! ! !
Da ali kako? kojom kombinacijom tipaka ili nešto?
mislim sa zelenom tipkom zvjezdicom tipkom za paljenje....nesto tako.....
izgasi mob pa probaj ovako: power,zeleni,3,* (znači 4 tipke odjednom)
dok ti se na ekranu ne pojavi ono za formatiranje drzi sve pritisnuto....
radi 100% provjereno na 7610 , n70
ok thx people....:thumbup:
ja proba ovo na n70 i nista zanima me oce li mi ovo izbrisat sve ili ce mob vratit na tvornicke postavke i na aplikacije koje sam dobija tvornicki s njim????= Citat =:
Izvorno postao sodom
Na modelima od 6630 pa na ovamo, se ne pojavljuje tekst Formating vec izgleda kao normalan startup. Jedina razlika je sto traje nesto duze od naormalng startovanja telefona.= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
nisasm bas sigruran da radi ono * pow3 + 3 na n70..bar meni nije..pa sam se posluzio kodom *#= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
i to je uspjelo.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
evo ja san upravo formatira sve e sad ima jedan problem nezneci mi puno ali da znam za drugi put nisan napravije beckup nego san formatira sve mob i karticu i sad san izgubija sve one programe koje san dobija s mobom mislim na tvornicke programe ja se nadam da me kuzis:) e sad di ih mogu ponovo nac jeli ih ima na nokia stranici ????
da, imaš na nokijinoj stranici tih par programa, u download dijelu, gdje se nalazi i pc suite.= Citat =:
Izvorno postao vedran/st