Canon PowerShot A 300 Digitalkamera 3,2 Megapixel
ima li netko ovaj fotić da mi kaže jel to šta vrijedi ili za tu lovu ima nešto pametnije košta okon 2000 kn jer se ja baš ne kužim u to
tanx
Printable View
Canon PowerShot A 300 Digitalkamera 3,2 Megapixel
ima li netko ovaj fotić da mi kaže jel to šta vrijedi ili za tu lovu ima nešto pametnije košta okon 2000 kn jer se ja baš ne kužim u to
tanx
2000 je dobra cijena IMHO, obično šibaju 1000 kn/Mpixu
evo saznadoh da je 2180kniča e sad da mi netko kaže o iskustvu ili nešto o tom fotiču jer ono što piše je jedno a u zbilji drugo uostalom možda netko ima kakav dobar savjet za neki a da nije skup do 2500kn
ovaj forum je postao takva dosada da to nije normalno
pa ima li netko na ovom forumu ¨¨?????????????????????????????????????????????
a očito digitalni fotoaparati nisu jako popularni ili nisu još dovoljno pristupačni ljudima svojom cijenom... pa baš i nema nekih iskustava. ako se netko dočepa kakvog fotića, sretan je i s njim a kamoli da ima za usporedbu... živimo u hrvatskoj, pa je nažalost tako :(
trebamo vise pisati o foticima izmedju 2000 i 3000 kn
pa guknite golubi ima ih dobrih i za malo love netreba nama fotić za seanse nego za slikanje family
mislim da su dobri stariji modeli koji imaju 3mpix, i koji su prije kostali jako puno a sada su to stari i relativno jeftini modeli, npr oni olympusovi sa velikim zoomom
Što mislite o ovome: http://www.mustek.com/html/prod_camra/gsmartmini.html ?
Jeste bullshit, ali košta manje od 400 kuna...
di ga ima za kupit?
Vidio sam ga u Kauflandu, u Zadru.
zgodna stvar samo da mi je vidjeti produkt te camere
Canon PowerShot A 300 Digitalkamera 3,2 Megapixel je stvarno super digitalac! I vrijedi svaku paru. Čak možeš mijenjati zvukove i pozadine...bolesno