stalno mi kaze "...insufficient memory..."
uglavnom morp mi je instaliran na mob, a romovi su mi na SD-u
kako rjesiti problem?
Printable View
stalno mi kaze "...insufficient memory..."
uglavnom morp mi je instaliran na mob, a romovi su mi na SD-u
kako rjesiti problem?
Ako si Morphgrear instalirao u storage onda nije vazno; ali ako si instalirao u RAM onda si napravio gresku! Compact ima malo RAM-a i aplikacije poput ovih uvijek instaliraj na SD karticu. Morphgear za emulaciju naprednijih konzola (tipa SNES) zatjeva oko 15-20 Mb slobodne memorije pa uzmi to u obzir. Evo, meni se u pozadini vrte Wisbar Advance2 + Wisbar Desktop + SPB Pocket Plus i jos uvijek mogu pokrenuti SNES igre. Ponekad se zna dogoditi "insufficient memory" poruka; ali onda jednostavno "ugasim" Wisbar i odmah ima dovoljno memorije. Dakle bitno je osloboditi dovoljno memorije!= Citat =:
Izvorno postao Spirit81
Savjet: Nintendo (NES) i Gameboy igre se vrte OK na Compactu; ali ako zelis igrati Super Nintendo (SNES) i GBA igre onda ti defaultna frekvencija Compacta (416 MHz) nece biti dovoljna za igrivi frame rate; pa preporucam program Pocket HackMaster kojim mozes dignut frekvenciju procesora na 520 MHz (stabilno je) prije nego pocnes igrati SNES/GBA igre, a poslije igranja opet vratis frekvenciju na 416 MHz jer frekvencija od 520 MHz dosta zdere bateriju :)