Neki dan se je jednostavno ugasio. P celeron 1300 MHz, MB s 370.
Ako netko zna što je otišlo, nije napajanje, ili je matična ili procesor. Ako netko ima vašak za prodati neka mi javi na PM ili e-mail.
Zahvaljujem!
Printable View
Neki dan se je jednostavno ugasio. P celeron 1300 MHz, MB s 370.
Ako netko zna što je otišlo, nije napajanje, ili je matična ili procesor. Ako netko ima vašak za prodati neka mi javi na PM ili e-mail.
Zahvaljujem!
si siguran u napajanje???
si probo istekat i ustekat u struju?
bio u servisu, stavili novo napajanje i isto, ovih ploča i procesora više nema jedino mi preostaje da nađem polovno ali ne znam što?
PS
znaš što su mi još odgovorili da to ne mogu ustanoviti jer je njihov sat preskup da bi to učinili, ne znam dali je svugdje ovakva retorika u PC trgovini i uslugama?
a tako ti je to sve su to lopovi,sumljaj na MB najvjerojatnije,ali ne znam koliko ti se to isplati kupovati jer za male pare možeš dobiti polovne komponente koje su puno bolje od toga što ti imaš,odluka je na tebi...
...definitivno MB a moguće i proc...
Ovaj problem sam i sam imao i na kraju kupih novi komp...
ma i ja ću najvjerojatnije kupiti novi, ali žao mi je i ovoga još bi mogao biti od koristi jer je do sada sasvim solidno radio
događa se. Nažalost nitko ti nemože reći šta je otišlo... ja i da vidim nebi mogao... mora se svaka komponenta ispitati, a za to nema sredstava...