vec sam unjela neke krive kodove... pa mi treba hitna pomoc.
mob kupljen u t-mobile.
imei 357 066 009 874 868.
puno hvala!
Printable View
vec sam unjela neke krive kodove... pa mi treba hitna pomoc.
mob kupljen u t-mobile.
imei 357 066 009 874 868.
puno hvala!
koliko si puta unijela krivi kod?= Citat =:
Izvorno postao martina_0s
nije ti bilo pametno unijeti krive kodove a da se nisi prije toga informirala sa ovim tipovima koji to rade bez problema....pitaj nick ivicarocca , on ti je meni to odblokirao iz prvog...i to putem ovoga, znaci sve free :thumbup:= Citat =:
Mislim 4 puta... ups:-(
Naravno da sam se posavjetovala, istina ne ovdje.Tip mi je rekao da ce ti kodovi koje mi je dao 100% odgovarati, no međutim eto, sad šta je tu je.= Citat =:
Izvorno postao macak_os
obrati se nicku ivicarocca on ce ti znati pomoci...pazi....ako i 5.put uneses krivi kod, sa mobom ti je sve gotovo i nema mu spasa, koliko znam :rolleyes:= Citat =:
ima mu spasa, ali preko boxa....redovito se susrećem s takvim zaključanim Nokiama, jer se ljudi previše igraju ili ih netko namjerno prevesla :bunny:= Citat =:
Izvorno postao macak_os
onda ces ti pomoci martini ako zabrlja i s petim pokusajem ili to naplacujes? kako god, nadam se da ce martina uspijeti srediti stvar.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
marina_os svakako nam javi jesiuspjela srediti....ono....imas 6230i ? joj, ja bih jako zelio imati taj mob....sigurno je sav cool stroj :-/
ja sam u ZG/BJ, ona je daleko od mene.= Citat =:
Izvorno postao macak_os
da ti kažem koliko košta oprema za takve stvari, onda ne bi postavljao onakva pitanja, no to je sad off
OSijek??? ako dobro vidim= Citat =:
uhu, ovo mi se nimalo ne svida.. ali ne kazem da ne bih mogao rjesiti, pogotovo zato jer je Osijek moje podrucje.= Citat =:
Dobro vidis:-)= Citat =:
Izvorno postao megane1.9
sta bi netko imao od toga da nekoga prevesla? ipak ne ide onda njemu lova?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Pa hoces mi onda pomoci?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Jel khideg vozi mozda megane 1.9 dci ? (znam da je ot, ali zanima me:-))
pa nego sta!! javi mi se na pm s detlajima.= Citat =:
pa to si mogla pitaiti i na PM, a ne ovako usred teme.= Citat =:
na newsima ljudi šalju čisto tako iz zajebancije ljudima krive kodove, a eto, čovjek lakovjeran i eto problema!!!= Citat =:
Izvorno postao khideg
ma ja na tim newsema ne bi ni posto imei a ne vrovoo nekom za kodov.e= Citat =:
Izvorno postao Inovator