Narucio sam ga :jump::jump::jump::jump::jump::jump:
Printable View
Narucio sam ga :jump::jump::jump::jump::jump::jump:
E, baš te žalim... ;D
nemoj jer ja sam jako sretan
Javi dojmove...
Mislim da stvarno mob. vrijedi taj novac...ne da mislim - nego ZNAM! :)
hehe, vrijedi mnogo vise od tih pisljivih 2900 kuna. javit cu dojmove cim mi dodje dostava...nadam se da ce ovaj tjedan :)
Ja sam ga baš kupio.Čuj ak ti dođe ovaj tjedan,bravo.Potražnja je OGROMNA
Di si ti kupio? Ja sam htio ovdje kod mene u Vinkovcima i zena otvori ormaric da mi ga da a ono njega nema :(, sef ga uzeo...
Narucio sam od EM-a
Eh ja sam ti u Zagrebu.Ni tu ga nije bilo lako kupit.2 dućana nemaju a u ovom trećem sam uzeo zadnjeg
svaka cast sto si uspio.. :beer:
ja sam jako nestrpljiv
Jao s tom konfiguracijom...Ovi u vipu još nemaju za T610...Komaaaaaaaaaa
Pa mozes ti i manuelno sve sam iskonfigurirati
ima ih u zg dosta kupiti, mislim po ovim dućanima u importaneu i okolo po gradu, ali ga nemaju ni u ht-u ni u vip-a (barem ih nije bilo danas)
Znači, sezam, još ga nisi dobio??
pa ne, nije dosao jer sam narucio tek jucer posljepodne. Nadam se da ce danas ili sutra(ide preko INTEREUROPE pa ne znam jel oni rade subotom)
Ono bijaše šala...
Ovo je zanimljivo kad sam prvi put vidio P800 - razočarao sam se a sad obrnuto kad sam vidio prvi put T610 - oduševljenje... :)
Znam, znam... samo meni nije do sale jer ako ga Intereuropa ne dostavi... :(.
Jel zna netko da li intereuropa dostavlja subotom?
@Sezam, nazovi Intereuropu pa reci da ćeš pošiljku preuzeti osobno u njihovu skladištu (Osijek ti je najbliži,pretpostavljam), prethodno bi bilo dobro da ti pošiljatelj javi broj prijevoznice :)
ma daj. ne ide mi se u Osijek.
Napisao sam mail EM-u i rekao da si ostave za kavu i neka malo pozure Intereuropu
Kada ja nešto pošaljem Intereuropom onda to bude isporučeno u roku 24 sata, naravno ako šaljem nešto u petak iz Splita za Pulu onda to stiže u ponedjeljak. Bolje ti je da se malo aktiviraš i nazoveš ih nego da ti čitav vikend prođe bez novog telefona, a zamisli još bude li i kiša!!
evo sad sam ih zvao. Najbliza poslovnica je u Zupanji i oni ne rade sutra tako da telefon dolazi tek u ponedjeljak.
******!
Eto sranja, ne kloni duhom, svi smo uz tebe. ;):spin:
Mozda i dodje sutra ali kako cujem aparat ce zajedno s njihovim dostavnim vozilom prenociti u Zagrebu :(.
Ma nema veze. Glavno da sam ga ja narucio i rezervirao svoj primjerak
@ sezam ... odmah nakon kratkoga promatranja, molio bih te da uspredis brzinu pisanja sms-a na t610, sa S55... da li je ista brzina, ako je sporije, koliko???
I molim te da sto prije zaljepis ovdje par slika slikanih sa T610...
nisam jos dobio posiljku, znaci u ponedjeljak...
U ponedjeljak cu staviti i slike onda
ja ne bih mogo izdrzat da ga narucim pa da mi stigne u ponedeljak
******, sto drugo? Da sam cekao da dodje kod ovih u Vinkovce cekao bih do srijede...ovako sam narucio da mi dodje pred vrata u pon.