Dakle, ostaje i dalje 7 brojeva a novost je da se sad broj može izabrati i iz drugih mreža, a cijena za broj iz druge mreže je na prepaidu i tarifi 60 1,50kn, na tarifi 150 1,30kn, a na ostalim tarifama 1,10kn.
Printable View
Dakle, ostaje i dalje 7 brojeva a novost je da se sad broj može izabrati i iz drugih mreža, a cijena za broj iz druge mreže je na prepaidu i tarifi 60 1,50kn, na tarifi 150 1,30kn, a na ostalim tarifama 1,10kn.
Ajd... bar nešto, mada je sirotinjski... A i bilo je za očekivati da će ju ostaviti...
I je, sam kaj to vrijedi vjerojatno od sutra, jer sam sad pokušavao promijeniti jedan od favorite brojeva u 091 broj i rečeno mi je da taj broj ne mogu koristiti kao favorite broj...
He he, Judine škude............
normalno da ce ostaviti,jer vip daje 0kn
i ovo je napredak . smjesno je da tih posebnih 7 brojeva zoves ko iz teleta sve mreze , cak i par lipa skuplje . po koliko onda tek ostale zoves ? ;D
svejedno malo preskupo :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Opa! Streslo i T-Mobile! :) Počeli i oni uvoditi akcije koje su drugi operateri već davali (ili još daju).
Sviđa mi se ovo s povlaštenim brojem prema drugoj mreži.
Neznam zašto toliko kukate protiv t-mobila, meni je ovih 7 brojeva baš super sjelo i mogu reci da su mi se troškovi mobitela prepolovili od kad je to na snazi.
_meni isto_= Citat =:
Izvorno postao konan1
jel ukinuto ono pola danas u pol cjene i samo stavljeno 7 brojeva na sve mreze?
Da, nema više pola dana. Zar je tako teško pogledati cjenik?= Citat =:
Izvorno postao khideg
Danas je još dodano na stranicu da promotivno razdoblje traje do 31.08.2006. Također je novost da poziv prema simpa ti&ja broju više nije 0,61kn nego 0,60kn.
Uuuuuuuuuuuuuu, hebote. ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Nije stvar u tome, to je samo sitnija korekcija. Oni će s tom ponudom spriječit veći odlazak na tele2, a kad akcije istekne već će ljudi zaboravit da uopće postoji tamo neki tele2.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
= Citat =:
Izvorno postao konan1
da...da...mora da su ti se troskovi prepolovili...hhahahah...
mislim da se djelatnici t-mobila nebi smjeli mijesati u ove forume...samo valjaju gluposti i neistine....
...da...da mora da jesu...= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
ma naravno...da....da....:guitar:
Jel ova ponuda vrijedi i za simpu ili je samo za preplatnike?
Sve fino piše...
Iz nekog glupog razloga, kad se na naslovnoj stranici od Simpe bira 7 Simpa ti&ja brojeva, link baca na pretplatu... Ovdje je link za simpu ti&ja...
= Citat =:
Izvorno postao revo
nije pa istina je
e stvarno jadna ponuda t-mobilea.
nisu se bas proslavili ovime, ja cekam nesto kao 0kn.
Bojim se da to nećeš dočekat od t-mobilea.= Citat =:
Izvorno postao khideg
I naravno cijene vrijede do 31.08.2006.
Ovo još jednom dokazuje da je potez jadan.
Bravo! Hai capito tutto....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ojpi