Dodatne opcije za V3-modifikacija i ostalo?
Zdravo svima,
interesuje me da li je neko uspeo da aktivira opcije V3 kao sto su:MAX. SNIMANJE KLIPA DO 10 MB, snimanje u MP4 formatu,video styles(Black and White,Bluish,Antique,Reddish,Greenish,Negative),co lor style(opcija u personalise)? Ove opcije sam video na jednoj listi seem-ova za Vxxx seriju i uspeo sam da aktiviram samo snimanje video klipova u mp4 formatu. Mogu reci da sam zadovoljan snimcima,bolje ispadaju nego u 3gp formatu. :licklips:
Korisnički stav prema umjetnicima Motorole
Dakle kako naslov govori-namjerno stavljam ovaj post za motorolu jer svi njeni ljubitelji moraju ga vidjeti.
Među nama je i pravi umjetnik za sva pitanja vezana za prvi mobilni telefon uopće, firmi koja je poslije neslavnih modela i programa ponovno zakon za komunikaciju a iz mog iskustva upravo su ovakvi ljudi potrebni za njenu popularizaciju.
U svojim mijenjanjima naletio sam na v3 i sada A 1000 gdje su obje legalno kupljene u dućanima -1. kod nas a druga u dubaiću , dakle daleko
oba su moba slobodna i kupljena bez obaveza od kolega i prijatelja i sad ono što oduševljava
komunikacija savršena ali fali umjetnički dodir i gle naletim na inovatora
ono što je taj čovjek u par sati učinio od moje v3 je umjetničko djelo i zaslužuje ovaj tekst
v3 ne samo da obiluje tehničkim mogučnostima koje prije nije imala već je to učinjeno s takvom dozom ukusa i umjetnosti da sam ostao bez riječi i taj mob za mene više nema cijene
ono što želim naglasiti da ovakvi forumaši koji ulažu sebe u forum i tako ga čine turbo kvalitetnim zaslužuju javne pohvale i ako je do mene uradak na mom stroju vidjet će cijeli svijet jer zaslužuje i jer je jedinstven a opet lijep i jednostavan
i za kraj INOVATOR je među nama