-
Web shop za lopte
Jel netko zna ima li kakav web shop gdje bi mogao kupit loptu za nogomet. treba mi lopta za beton. Znači ne one krpene s kojima se na travi igra a koštaju po 500-600 kn. kad već moram platit onda bi nešto baš kvalitetno. prije su bile one Select lopte za beton. odlične su bile. moguće je da umbro ima ali ne mogu nigdje nać nikakav dućan.
ps: pošto idem u zg idući tjedan može netko i reć gdje u zagrebu ima nekakav dućan koji ima takve vrste lopti i kakvu cijenu nabacit. i također ako netko prodaje takvu loptu neka javi, može biti i polovna, samo da je u dobrom stanju.
-
zasto bas webshop? pa loptu moras isprobati malo u ducanu (barem ja tako kupujem) da je malo osjetim pod prstima i nogom...
u zagrebu imas, u centru, u ilici na potezu od trga dolje prema frankopanskoj, imas top sport, rost sport (tamo ja kupio 2 lopte) ima i na cvjetnom trgu tamo...
-
ma znam da je trebaš oprobat ali malo mi je daleko da bi ja samo zbog lopte išao do zagreba, znaš. pa eto mislio sam preko neta kupit. u nas ovdje ima dućana s takvim stvarima ali nema baš ono što ja tražim. većinom su to one roteiro il kako već, sa ćelijama i koštaju oko 400 kn ali pošto igram na asfaltnom igralištu lopta se pokida za 15-ak utakmica. jel imaš ikakve slikice ili cijene ili nekakvu preporuku šta da uzmem možda, killa??