Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
Printable View
Evo u skladu sa otvorenjem posljedne dionice novosagrađene autoceste trebao bi izaći i ljetni dvobroj Mobila. Baš me zanima što su nam lijepo pripremili naši mobilaši. Možda koja natuknica?
Kladim se da nešto o mobitelima :D
misliš??
mora da je:)
ma ziher je o pivi i cevapima
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema velika križaljka i poster neke gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
to, to se traži!!= Citat =:
Poslao: miško
Ja isto mislim da ljetni dvobroj nije u ljetnom tonu ako nema gologuzače kako mobitelira na plaži ili sl.
Mislim da je sad vrijeme za pržilice i ine toplo grijuče stvari (u skladu s vremenom)...
Možd9 ima riječi i o mobovima... ;D
Dvobroj :) Kada možemo očekivati u kioscima?
materijali su predani sad sve ovisi o strčekima koji to štampaju i distribuiraju.
Ajd budi malo indiskretan ;)
Jedva ga čekam! A već sam negdje napomenuo da očekujem debljinu barem kao što je Elle ili nešto slično... 150 stranica minimalno! ;)
Ajde Nered reci šta nas sve čeka. :)
Ma debljina kao BUG je dovoljna :D
ko biblija
još dan, dva..
:)
ja jedva iscekujem recenziju T610... to je nered pisao? Nadam se da je opsirnija i bolja od one na www.mobile-review.com :)
E tu će teško biti nadmašiti ali s obzirom da se radi o dvobroju ne bi bilo zgorega da su recenzije preko 3-4 stranice... ;)
hm pa nered ne piše recenzije
OK onda nek Nekakav Marko zaposli whiteboya pa će ih on pisati ;)
ah tako znaci, tko ju je pisao? :) ak se smije znati...
ima jos dobrovoljaca... pogotovo ak recenzirani mob mozemo i zadrzati... :) (sjecanje na ozzy cool-a, ili kako vec)
Pa vjerojatno ju je pisao Marko a ne Nered... ;) Radi se o podvojenoj ličnosti... ;D
pogledao sam malo impressum... znaci tako... sada mi je sve puno bistrije... :)
Usput izaš'o BUG i uvalili DVD unutra pa sad ne očekujem ništa manje iznenađenje od Mobil-a...
evo vam malo tako da znate što čete kupiti na kioksu
http://web.vip.hr/marko.r.vip/naslovna4041_web.jpg
a kada nezna se :)