Ima li netko iskustava s navedenim modelom?
Zanima me podrzava li chatboard. Naime, kad ukljucim chatboard mob pokaze DATA PORT OPEN ali nista ne reagira... U cemu je problem?
Printable View
Ima li netko iskustava s navedenim modelom?
Zanima me podrzava li chatboard. Naime, kad ukljucim chatboard mob pokaze DATA PORT OPEN ali nista ne reagira... U cemu je problem?
brijem da bi trebao podrzavati... probaj ono standard zagasit upalit tlf. pa ponovo, resetirat settingse pa opet, probaj chatboard na nekom drugom tlf. ili neki drugi chatboard na tvom 8)... uf jesam pametan ???
sorry, al kaj da ti kazem nosi u servis... ili čekaj nekog tko zna više :P
inače kak si zadovoljan s tlf.? ja sam ga imao u rukama i ful mi je simpatičan na izgled, ali mi su mi tipke nekak mekane i teške za stisnut...
da li imas odgovarajuci chatboard...bile su dvije varijante " starija" koju su koristili t 10 t 18 i mozda jos koji model i "nivija" koju koriste modeli poslije....pogledaj koji je tvoj i provjeri u user manual da li tvoj r 600 podrzava taj model chatboarda (varijantu)i da li uopce podrzava...ako slucajno nemas usermanual mozes ga lako skiniti s stranica sonyerricsona ili cak vipnetovim stranicama imas link ...ja sam imao t 10 i mislim da je bila neka caka da ti je mozda tastatura prebacena na neku varijantu tj mod poput samo numericka ili alfanumericka ili nesto trece pa treba prebaciti u jedan od modusa - moram priznati da se ne sjecam tocno ali bilo je tako nekako (shift i backspace ili nesto slicno)...nadam se da ces uspjeti...
[quote author=velimir link=board=sonyeric;num=1028788673;start=0#1 date=08/08/02 u 09:15:56]
inače kak si zadovoljan s tlf.? ja sam ga imao u rukama i ful mi je simpatičan na izgled, ali mi su mi tipke nekak mekane i teške za stisnut...
[/quote]
Pa, prilicno sam zadovoljan uzimajuci u obzir da sam ga
novog platio 670 kn :) Kostao je 870kn sa simpa
paketom, a ja sam ih trazio da mi izvade karticu i eto...
bagatela =)
Prije njega sam ima S35 tako da se malo teze priviknuti
na tastaturu, a i nesto je sporiji btw. no sve u svemu - nelose :)
[quote author=Dred link=board=sonyeric;num=1028788673;start=0#2 date=08/08/02 u 10:28:56]da li imas odgovarajuci chatboard...bile su dvije varijante " starija" koju su koristili t 10 t 18 i mozda jos koji model i "nivija" koju koriste modeli poslije....pogledaj koji je tvoj i provjeri u user manual da li tvoj r 600 podrzava taj model chatboarda (varijantu)i da li uopce podrzava...ako slucajno nemas usermanual mozes ga lako skiniti s stranica sonyerricsona ili cak vipnetovim stranicama imas link ...ja sam imao t 10 i mislim da je bila neka caka da ti je mozda tastatura prebacena na neku varijantu tj mod poput samo numericka ili alfanumericka ili nesto trece pa treba prebaciti u jedan od modusa - moram priznati da se ne sjecam tocno ali bilo je tako nekako (shift i backspace ili nesto slicno)...nadam se da ces uspjeti...[/quote]
Provjerio... ne podrzava...
Ipak, hvala na trudu