-
Koji smartphone ?
Kaj da kupim i gdje ?
Trebam smartphone, a ne PDA.
Da nije prevelik, da ima tipkovnicu, tuchscreen i stylus (svakako), bluetooth.
Najbitniji mi je organizer, kalkulator, notes, kamera, translator i telefonija. I da
na nesto lici :-)
Znam za SE 910, ali bi nesto manje i elegantnije. Tko zna kad ce stici samsung SHG i750...
-
MDA 3, MDA Pro, MDA Vario;svi u tmobileu, progooglaj malo za dodatne informacije.(dosta su veliki)
Smartphone koji nije prevelik sa tipkovnicom i touchscreenom? LOL Takav ces tesko nac. Ovisi sto je tebi preveliko.
Pogledaj i Nokiu 7710 (nema tipkovnicu), a za i750 se pretpostavlja da bi trebao stic za nekih 2-3mj, bazovi Europatrade za dodatne informacije.
-
ali on zeli smartphone a na pda po meni ovo sto si ti nabrojao su vise pdaovi nego mobilni telefoni
mislim da bi mu vise odgovarali 7710 ili p910 i slicno
-
Ali 7710 nema klasicnu tipkovnicu. Kao sto sam rekao, mislim da je SGH750 to sto trazim, ali ga jos nema. Ima li sto slicno tom samsungu, a da nije SE ?
-
Pa sacekaj bolje onda ipak SE P990!Znam da si rekao da neces Soniya ali ja mislim
da je to ipak najbolji izbor,izbegavaj te Samsunge!
-
-
-
-
@ljevi
Svi modeli koje sam nabrojao su smartphoneovi, PDA nema GSM modul. Stvarno ne znam sto jos spada pod parametre koje je Hrki naveo (tipkovnica, touchscreen).
A 7710 sam naveo (iako je katastrofalan mobitel).