Jel zna možda netko gdje bih mogao skinuti, kupiti riješenja zadataka sa postupcima!
Printable View
Jel zna možda netko gdje bih mogao skinuti, kupiti riješenja zadataka sa postupcima!
koliko me sječanje služi to su prijemni u zadnjih 50 godina, ispravi me ako griješim. ona žuta knjigica, inače odlična al ima jako puno prijemnih. imam ti ja knjige (njih 4-5)sa riješenim postupcima od 96-2002 sa svih tehničkih fakulteta u hrvatskoj (na temelju nje upao na FER), pa čuj ako ti zatreba, mogu ti nekako donijet u zg, inače mi je sad doma u požegi.
Ja sam riješio 95% zadataka iz te zbirke, to je ona žuta za sva četri razreda srednje skole! Mislim da se rješenja nađu kod školskih hakera, a čisto sumnjam da ih možeš naći na netu!
zerobravo ima pravo, da to je zbirka sa prijemnih ispita!
imam ja sve ispite od 1976. g. županijska, opća i državna od 1. do 4. razreda pa ako te zanima potrudit ću se da nađem
imas je kupit u skriptarnici FER-a, oko 70 kn kosta:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Da, ali meni trebaju riješenja zadataka sa postupcima!= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
a jel prijamni na ekonomskom faxu tezak za poloziti? :rolleyes:
e sad, ovisi koliko ti zbaš... glupo je to malo pitanje, gledajući sa neke normalne strane, meni je vjerojatno pretežak jer sam išao tehničku školu, i blage nemam o ekonomiji, a za nekog ko je išao u gimnaziju ili srednju ekonomsku, njemu je vjerojatno puno lakše. ako te zanima, najbolje si nabavi prijemne ispite od prošlih godina sa ekonomskog faksa, rješavaj, pa vidi koliko je težak....
da ne brkamo, čovjek treba prijemne ispite sa tehničkih fakulteta, a ne nikakva natjecanja...= Citat =:
Izvorno postao zeus
imas pravo...meni ce to sigurno biti lakse buducim da idem za ekonomsita= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
hej zerobravo, ja sam iz pž pa sam te htjela pitati imaš li još te zadatke s prijemnih tih 4-5 knjiga da mi nekako posudiš da si to kopiram?
pozdrav
zerobravo je odavno izbjegao iz požege :D
Ako itko ima rješenja sa postupcima zbirke matka fizića sa prijemnih neka mi se javi... Vidim da ste tu raspravljali o tome prošle godine, ali ako netko zna gdje se može nabaviti ili netko ima nek mi se javi... pleaseeee.. :)