-
Wisbar?
Kao prvo, pozdrav svima na ovom dijelu foruma, ovdje sam dobio prve informacije gdje sta i kako sa PPCem kad sam ga kupio :).
And now to bussiness, otkako je pxdxa otisao down:-/ , isjecam se ko da mi je neko otkinuo lijevu ruku...
Pokusavam naci wisbar software na sve strane, ali nigdje naci besplatnu verziju :), pa ako netko ima nekakv link ili je u stanju poslati na mejl barem lite verziju ako ne i advance i desktop plugin, bio bi mu jako zahvalan...
Pozdrav svima!
D.
-
-
Hvala na brzom replyu, ali imam WM5.0, tako da mi treba zadnja verzija, ovo na toj stranici je sve poprilicno staro...
-
da ne trazim previse, probaj na www.iphone-forum.org tamo sam ja trazio software za svoju njoku 66oo dk sam je imao, ali ima i podosta softwarea za ppc i mislim da sam vidio bas za WM5... ;)
-
Na forumu http://www.board4all.cz/forumdisplay.php?f=8
imaš WA2.5 WAD1.0.0.5 samo se moraš regati.....
Ako su to slučajno verzije za WM2003 svejedno ih skini jer dobiješ "serial keyse", pa probaj sa službenih stranica skinuti WA i WAD za WM5 i probati iste "serial keyse"....
-
fala svima na pomoci, jos samo da nadjem neki dobri sajt za skinove za Wisbar Advance Desktop, bilo bi zakon :), sve kaj sam naso je za VGA, meni treba QVGA :spin: ...
-