1. SOFTWARE
Koja je zadnja verzija softwera, sta se dobija s njom, di je nabavit i kako da provjerim koja je moja?
2. MS DUO 512mb
Imam karticu od 512mb ali kad na kompu provjerim velicinu kaze nesto vise od 450mb. Zasto?
Printable View
1. SOFTWARE
Koja je zadnja verzija softwera, sta se dobija s njom, di je nabavit i kako da provjerim koja je moja?
2. MS DUO 512mb
Imam karticu od 512mb ali kad na kompu provjerim velicinu kaze nesto vise od 450mb. Zasto?
1. bilo je o tome strašno puno na forumu..pročitaj malo= Citat =:
Izvorno postao kresoml
2. Ista stvar zašto ti disk od 80GB ima 73GB
1: R1NA005
2: 1kb=1024 b, pa ako ideš dalje, shvatit ćeš gdje je "gubitak"
1.ja imam R1AA008 jel to starija?
2. Koji supci trebalo bi ih tuzit zbog 10% manje memorije!
oni ti to taku kalkuliraju prodaju ti kao da imas recimo 512MB ustvari dobijes nesto vise od 450MB
to ti je najnoviji firmware
ukradu po 30-70MB ovisno o kojoj je kartici riječ
Jesi kad kupio prazan DVD? Na svima pišu 4,7 GB, a realno imaš cca 4,3 GB za pohranu podataka... Već ustaljeno u svijetu i čisto sumnjam da itko ikoga ovdje može tužiti...= Citat =:
Izvorno postao kresoml
A cuj okad su tuzili zbog monitora i njihove stvarne velicine - sad pisu na monitore 19" i ispod vidljiva dijagonala 18,4"
sorry....tražim
Forum ima search funkciju S RAZLOGOM! :angry:
evo sve sam pronašel, osim dal se gubi garancija ako se dekodira?
da gubi se garancija
da li dekodiraju u elektromagicu, pa da se onda ne gubi?
Mislim da ne. Ne smiju oni to.
AFAIK, legalno dekodiraju jedino u VIP-u/T-Mobile-u, ali za masne pare. :(
rekli su mi u T-comu, da oni to ne rade...znači ne postoji način da kupljeni mob u T-comu dekodiram,a da mi ostane garancija? Shit.
ma dekodiraju u EM-a, da samo znaš što se sve tamo radi...:) mogu oni što hoće!= Citat =:
Izvorno postao ravilov
evo ja konačno kupio W800..znam da je već bilo negdje govora o tome...al zanima me, pošto je moj kodiran na T-mobil, imam garanciju i ako ga odnesem u njihov servisni centar (EM) hoće li mi zabadava staviti čisti firmware?
Ako ga nakon toga dekodiram ,da može radi na Vip, da li će se opet vratiti stari (T-mobilov) firmware? Odnosno hoću pitati dal samim činom dekodiranja nastaju kakve promjene što se tiče firmwarea? I hoću li ga onda moći updejtat, a da se ne pojavi opet T-mobil?
Pošto nisam iz ZG, da li mobitel mora ostati kod njih ili je to odmah gotovo?
i da... ako stave čisti firmware, to ne znači da je dekodiran?
Eh, znam da mogu oni to bez problema, ali pitanje je dal hoce...= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Ne nastaju. AFAIK, kad budes isao update-ati, ponudit ce ti najnoviju verziju "cistog" firmware-a.= Citat =:
Izvorno postao Tyler Durden
Dekodiranje mislim da mogu obaviti odmah, flashanje traje par sati.= Citat =:
Ne, ne znaci. Otkljucavanje/dekodiranje i verzija/varijanta firmware-a su dvije razlicite stvari. Teoretski mozes imati potpuno cisti i otkljucani mob, i na njega staviti npr. Vodafone ili T-Mobile firmware. Samo tko bi pametan to htio? ;)= Citat =:
thanx.....mislim da oni ipak ne dekodiraju., stavljanje novog firmwarea traje par sati?
da, oko 2 sata ;)