-
Problem sa C55
Javlja mi se poruka "wrong software" pa me zanima što da uradim. Inače nisam se igrao s kablom jer ga nemam a i ugrađene su plave diode(puno prije). Jedno vrijeme prije neg mi se pojavila ova poruka mob mi se znao tu i tam ugasiti. Molim Vas da mi pomognete!!!
Unaprijed zahvalan
Pozdrav
-
wrong software, ha, jeli mob unlockan? To se zna koji put desiti kad se unlocka mob. Ako je, onda, najbolje da ga daš nekon tko se razumije u mob da ti prepravi log file i napravi novi map file, pa bi ga trebalo opet ubaciti nazad u mob. Kažem, ako se ne kužiš, najbolje da kontaktiraš nekog tko se bavi unlock-anjem, to će ti sigurno riješiti.
-
Možeš li mi molim te reći gdje bi bilo najbolje kupiti kabel ako bi se upustio u eksperimentiranje???(Zagreb, Varaždin, Čakovec ili slično ako znaš)
-
sasvim sve jedno gdje ga kupiš, ali preporučujem ti da kupiš kabel u nekom autoriziranom dućanu. mislim da dođe nekih 140 kn (chipoteka - zagreb)
možeš si naći neke programe na mojoj stranici koji ti mogu pomoći oko problema, ako znaš što radiš
www.tau6-siemens-mobile.cjb.net
-
@3aTmr nešto ti je čudna stranica
@Tbun Zaviri na www.gsm-free.com . Pod Siemens, unlocking ili repair naći ćeš upute i programe kako oživiti mobitel. Stranica je njemačka, pa ako trebaš pomoć oko prijevoda, samo reci.
-
@sljaka
u čemu je problem sa stranicama?
-
Učita mi ju do pola i ni makac dalje.
-
Evo ja sam probao i sinoc i sada i sve radi super
-
nemam pojma, meni se učitava dobro. evo probao sam i kod susjeda i isto je ok. možda je sinoć bia neki problem sa serverom??
-
pa ali probao sam ja u vrijeme otprilike kao i Sljaka
-
ma dobro, glavno da je ok. ako vidite kakav problem sa učitavanjem, javite...
-
E sad ovako, ne znam da li se ne učitava ili jednostavno nema ničega na lijevoj strani ( barem meni nema) ali znam da su tri linka na vrhu strašno nepregledna i zbunjujuća. Bilo bi dobro to malo razdvojit.
P.S. Ovo je malo offtopic, pa neka to nadležni drugovi po potrebi presele.
-
Ne kužim, koja 3 linka??
Na lijevoj starni su svi linkovi ima ih 8, od novosti.....java applets
Ima li još tko problema sa učitavanjem moje stranice?
Dajte molim vas recite, ap ako ima da to sredim, jer ja sam probao na par kom. i bilo je ok.
p.s. menu sa linkovima je java applet, pa ti se zato možda ne učitava kako treba.
-
ej ajd pliz nek netko ode na www.siemens-java.com i neka kaze jel se ucitala stranica do kraja... neki mi se covjek javio i rekao da se ucita samo gornji dio...
hvala
-
@3aTmr Imaš pravo, nešto mi ne štima s učitavanjem Java apleta, vjerojatno mi se provukal virus.
@ Sezam Stranica se učitava kompletna,
-
Super, hvala...neki lik mi se javio i kaze da ne... 100 % nema plugin..
jos jedno zahvaljujem
btw. NAV2003 Rulez
-
@sezam
učita mi se cijela...
-
-
meni se uopce ne pokazuju linkovi!
-
kod koga? mene ili 3aTmr?
-
3aTmr ali mislim da je kod mene problem
-
pa meni njegova stranica radi...
-
?? imaš li inaće problema sa java appletima??
Izgleda da taj applet stvara probleme kod ljudi, mislim da ću ga morati zamijeniti s nečim drugim :(
a baš mi je ok bio...
-
Applet ti je ok. Greška je kod ljudi, bar je kod mene bio ljudski faktor, greškom sam obrisal plug in za Javu za XP. Bilo bi možda dobro da staviš negdje na stranicu upozorenje -Ako ne vidite linkove na lijevoj stranici , nemate Javu..... nešto u tom smislu.
-