ima li netko od vas ovaj printer ili zna nekoga tko ga je kupio?
zanima me što mislite o njemu: kvaliteta ispisa, potrošnja boje...
tnx:)
Printable View
ima li netko od vas ovaj printer ili zna nekoga tko ga je kupio?
zanima me što mislite o njemu: kvaliteta ispisa, potrošnja boje...
tnx:)
Model Stylus DX4250
Princip rada EPSON Micro Piezo™ Inkjet
Sučelje USB 1.1/2.0 DirectPRINT
Razlučivost ispisa Do 5760 x 1440 optimised dpi on suitable media using RPM (Resolution Performance Management)
Brzina c/b ispisa Do 20 str/min (Economy)
Brzina ispisa u boji Do 19 str/min (Economy, tekst u boji)
Skener Tip - Flatbed, CIS (CCD type sensor)
Razlučivost skeniranja - 1200 dpi
Brzina skeniranja - 30msec/line @ 1200dpi, 15msec/line @ 600dpi, 10msec/line @ 300dpi (colour)
Kopirka Brzina kopiranja - 18 kop/min (c/b), 17 kop/min (tekst u boji), 89s (za sliku 10 x 15, default)
Kapacitet ulazne ladice 100 listova
Spremnici sa tintom/tonerom T0611 (Black), T0612 (Cyan), T0613 (Magenta), T0614 (Yellow)
Dimenzije 430 x 354 x 181 mm
Masa 6.8 kg
OS Microsoft® Windows® 98SE / Me / 2000 / XP
ok uređaj,cijena mu je u skladu sa višenamjenskim uređajima,jedino obrati pozornost na cijenu boja...i opet obrati pozornost dali ti stvarno treba višenamjenski uređaj,ako ne kupi neki jeftiniji printer.jer ako ti baš ne treba skener,a mogućnost kopiranja na takvom stroju ti se uopće ne isplati,promisli još jednom,ali ako baš tražiš višenamjenski uređaj,zanemari sve i kupi jer je stvar ok...
hvala!
znam da višenamjenski uređaji imaju svojih mana, ali moj frend (ovo je zapravo njega zanimalo) je zapeo za takvu vrstu uređaja, pa nek mu bude.:retard:
inače mu se taj printer sviđa, samo je negdje na netu našao da je potrebno imati 512 MB RAM-a, a on ima 256. budući da to nije našao na službenoj stranici, nije siguran je li to točno i hoće li moći raditi na njegovom kompu?:confused:
Moći će bez problema raditi na bilo kojem kompu koji ima USB, a i da nema, može se kupiti USB hub i stvar se lagano sredi...
tnx.:thumbup: onda ću mu reći da proba...