Jel ima netko mozda iskustva, osobnog ili mozda nekoga tko ju je imao ili ju jos uvijek ima... naime, zanima me da li se crna boja haba, a najbolje se vidi iz iskustva... po cijeni za koliko je skuplja crna od sive reklo bi se da se ne haba... :)
Printable View
Jel ima netko mozda iskustva, osobnog ili mozda nekoga tko ju je imao ili ju jos uvijek ima... naime, zanima me da li se crna boja haba, a najbolje se vidi iz iskustva... po cijeni za koliko je skuplja crna od sive reklo bi se da se ne haba... :)
nisam jos ni jednu 8910 vidio izlizanu, mislim da kuciste mozes ostetit samo ako ga izgrebes
Mene ti samo zanima, posto je crna boja stavljena na prirodnu boju titana, da li se skida, ili ne... da li se pohaba s vremenom crna, ili je kvalitetno stavljena...??? Po cijeni bi trebalo biti garantirano da se crna boja ne haba s vremenom, posto je cak 50 eura skuplja od prirodne sive boje... :)
zvao sam mobis, servis... i rekli mi da za sada nisu imali nikakvih reklamacija na habanje crne boje titana na njoki 8910... tko zna, mozda stvarno nisu, a mozda mulja... ša evo, ako ce se mozda jos netko pitati ovo isto glupo pitanje, sada ima odgovor! :)