Izvorno postao rospaya
(Reply svima)
Mene nitko ne prisiljava da budem na ovom forumu, nego sam samo izrazio svoje misljenje da su modovi prestrogi i preozbiljno uzimaju svoj posao.
Opet cu kao primjeru uzeti onajforum s pocetka price, koji danas ima 9869 registriranih clanova (nema wareza) i 4 banana korisnika. Ja se na ovom forumu osjecam nepozeljno i hladno, koliko sam previse puta vidio hladne komentare samozvanih gurua tipa: "procitaj stare postove" ili "koristi search". Pa kvragu, na ovom forumu smo da razmjenimo misljenja, iskustva i najvise znanje, a ne da se nekolicina ljudi ponasa kao da su visa kasta nego drugi. Pocetniku stvarno nema mjesta ovdje, jer je svo znanje vec receno i "samo trebas upotrijebiti search"... A vec kad sam poceo toliko srati, zasto nema screenshotova na dijelu foruma gdje se pokazuju zalbe? Cemu onda taj podforum postoji, kad korisnici najvjerojatnije preko PMa dobiju obavijest da su izbaceni? Kao nekakva transparentnost? Cemu to kad su 90% postova gdje je neki korisnik prekrsio pravilo izbrisano?
Sve u svemu, malo ohladite jer forumi nisu poligon za vjezbanje strogoce moderatora, nego mjesto za razmjenu informacija i misli, osim kada se to modovima ne svida.
Tako mi je svejedno dal ce netko plakati za mnom ili ne, jer na ovom forumu nisam nista vise saznao nego za dvije minute na newsima ili na nekom opustenijem forumu.
Lurkamo se i dalje...