Da li mi neko moze reci gde mogu da skinem Funlight.pat kao i kako da nadjem u p2ktools offset 63 i offset 59? Naravno stavio sam seem 0032_0001 ali od njih nema ni traga. Uputstva sam nasao kod Bluedevila
Printable View
Da li mi neko moze reci gde mogu da skinem Funlight.pat kao i kako da nadjem u p2ktools offset 63 i offset 59? Naravno stavio sam seem 0032_0001 ali od njih nema ni traga. Uputstva sam nasao kod Bluedevila
Bilo je vec topica o tome.
Funlightova imas na motomodders.net a ukljuci ih preko p2k tools pod multimedia. Al rythm lights su bezveze, to nemoj ukljucit, ukljuci si ring lights!
BM0021 gde si nasao P2KTools-u u multimediji Al rythm lights, ring lights.
Ja sam danas pokusao to sto predlazes da proverim ali tu opciju nisam nasao, jedino koju verziju P2KTools-a koristis.
Ides pod other features pa multimedia. Krivo sam napisao, club lights su to sto mi je bezveze a aktiviraj alert lights.
http://img228.imageshack.us/img228/2694/p2k6rp.jpg
e dal to moze ici i na v550@v620 ???
bas me zanima??
koja je razlika; tj,. sta se dobije sa club lights a sta sa rhythm lights??? koje su funkcije toga???
BM0021 to je vec druga prica jer ja sam to odavno activirao. Dobra stvar. Jer malo me je zbunilo to tvoje objasnjenje i jod ima P2KToolsa koji skoro isto rade jedino je jedan malo napredniki ima flex opciju.