Šta mislite o praksi "giveaway" tj. ono kad kupite neki časopis i uz njega dobijete poklon ili nešto po nižoj cijeni? Šta bi možda željeli uz Mobil?
Printable View
Šta mislite o praksi "giveaway" tj. ono kad kupite neki časopis i uz njega dobijete poklon ili nešto po nižoj cijeni? Šta bi možda željeli uz Mobil?
:rolleyes: ...khm...pa jedan Benq bi mi baš pasal....
symbian nokiu? ;D= Citat =:
Izvorno postao DadušPraskuš
kako ste krenuli doć ćemo do jednog feraria
jedino da naprave nekakav cd sa katalogom tehnicke robe i mobitela...
odlicno.....ili neki programi za instalacije svakakvih stvari za nase mobiele :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
npr krekirane programe sa bureka i dotsisa zaprže na princov cd. to ne bi bilo loše.
vrijedi li kupovati moby casopise....vidio da to kosta 20kn....no sto ima u njemu zapravo? same beskorisne stvari ili...?
Nije, imaju odličnih stvari. Meni osobno su jako draga Pisma čitatelja i Moby-servis. Recimo, za neke jače mobitele imaju jako iscrpne testove na 2 stranice, nekad su "picajzle" pa ti navedu koje su najveće mane tog i tog mobitela.= Citat =:
Izvorno postao macak_os
Meni su baš naša dva magazina zakon. Nadopunjuju jedan drugoga i, na kraju imaš gotovo potpunu sliku mobitela kojeg kupuješ!:comp:
Super ste smislili za CD i programe.To bi i ja samo kako ćemo mi to njih pitati dA to oni učine
Ja sam za to da se logiranjem na forum dobivaju nagrade ;D
zato postoje zamolbe...= Citat =:
Izvorno postao Babaa
super....zvuci dobro :klap:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
:klap: ;D :klap:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Gdje si ti to čuo?(Da je tako ti bi bio pretrpan nagradama)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ili sam ja to krivo razumio
ma to se oni samo zezaju ;D nemas tu sto razumjeti= Citat =:
Izvorno postao Babaa