Preporucite mi neku kameru poput CameraFX ali da joj rezolucija ostaje ista prilikom zumiranja
I neki program poput Caricature 1.1.1 kod kojeg rezolucija slike takodje ostaje ista posle izmjene slike
HVALA
Printable View
Preporucite mi neku kameru poput CameraFX ali da joj rezolucija ostaje ista prilikom zumiranja
I neki program poput Caricature 1.1.1 kod kojeg rezolucija slike takodje ostaje ista posle izmjene slike
HVALA
ima jedna programa photo base dobra je momentalno je koristim
E to ces tesko naci da rezolucija ostaje ista kad zumiras, mozda postoji tako nesto ali cisto sumnjam, mislim da nema takvog programa.
heeheh u pravo si,ali ova ispunuje neke norme za dobra rezolucija
šta se tiće zooma i ovih karikatura koristi program koji se zove Lenses. S njime možeš snimiti karikature, nije da ti uslikaš sliku pa da ju onda deformiraš ,već je slika u tražilici deformirana, tako da ćeš crkavat od smjeha kad ćeš pokušavat okinuti okidač :rotfl:
Taj program i podržava taj zoom di reaza ostaje ista, sad neznam kako je na drugim rezulucijama ali meni na 6600 ostaje slika u 640*480. Nemoj očekivati neku preveliku kvalitetu zuma kad ju staviš na komp, ali za pregledavanje na mobu je čist ok !. evo ti link h**p://dotsis.nokiagate.com/vb/showthread.php?t=9205&highlight=lenses
@Frog Imam ja takvo nešto samo što se zove PhotoTwister. Isto čisto za zafrkanciju.
imam i ja lenses dobra je za zezanje iskrivis face svima.pa infrared slike,pa stari tv tvoja baka itn,ali zum nije bas nesto.
= Citat =:
Izvorno postao _King_Illidian_
Budem skinuo taj foto twister :beer:
ma to je digitalni zoom,bolje ga je ne koristiti.
zato su digitalni fotoaparati jos zakon.
optički zoom je optički,nema adekvatne zamjene
@guzda Slažem se! A nadamo se uskoro i na mobitelima optičkom zoomu, koliko to još zvučalo nevjerojatno.