-
Pomoć oko aplikacija
Pozz
Evo imam nekoliko pitanja:
Imam Netfont, pa kako s njim downloadovati File??? Ja kliknem na link, on nešto skida i sve super i velebajno, ali kad skine na kraju ne mogu ništa s njim
Onda jel postoji način da puštamo WMA i WMV na SX-u???
I zadnje jel se može ikako popraviti boja kod ovih igrica koje imaju slabu boju
-
za ove video/audio fajlove je najlakse da koristis
smart movie converter ili xilisoft video converter (za video)
easy audio file converter (za audio)
ja njih koristim
ako imas problema sa serialima idi na stranicu www.bestcracks.net samo pazi na verziju.................
ovo sa skidanjem, koja je ekstenzija. imas li program za otvaranje .rar na sx1................
-
Probaj s programom color fix ja mislim da je to samo za n-gage igre :
http://rapidshare.de/files/8159437/COLORFIX.sis
-
@rage99 tnx na colorfixu, ovo trazim dugo samo nikako da link nadjem
@Drazen Znam za convertore, ali mene zanima jel ima ijedan program da na SX-u pustim ove fileove, jer vidim na dotsisu ima ih kolko hocete, ali ni jedan ne radi na sx-u, pa pitam se jel vi znate ijedan???
Onda java igrice i aplikacije, dođe instalacija do kraja i odmah mi piše removing, pa nakon što removing završi piše neki error
E kontam ja to je do aplikacija, nisu kompatibilne, samo što imam problema sa čudima na kojima piše da rade na SX-u
Najzesce dostignuce, ne radi wap browser. Upali se fino i kad upisem adresu il odem na homepage samo mi izbaci app closed
Usupt ovo za wap mi se javlja nakon što sam formatirao mobitel
Jel znate neki dobar program za MSN??? Ona java čudesa neće da rade, desi mi se ono gore navedeno, a IMPLUS mi izbaci da ga registriram, a trebao bi biti kao nesto crackovan. Ako imate eku alternativu za ovaj MSN
FW je ovaj najnoviji što se da skinuti sa Siemensovog site-a, nema nikakvih dodataka, nego pravi onaj švabski tj. siemensovski
-
za msn, icq, aol, yahoo i google ti je svakako najbolji agile messenger (a uz to je i free)
http://updates.am-im.net/AgileMessengerSX1.SIS
-
Hvala na rješenju za messengere, ali kako vi skidate preko mobitela sita s NetFontom
Najcesce su *.zip datoteke i on ih otvara s JavaControl aplikacijom.
Isto tako neće mp3 da otvori...
A jel ima neka alternativs za WAP broser osim onog čuda što dođe, jer nikako ne mogu da popravim wap :(
-
NETfront
mislim da ti fali r
potrazi na forumima, imas zip i rar za s60
kad je na bhgsm-u gprs bio besplatan 7 mjeseci ja sam koristio neke od njih sa iphona, pa tamo malo potrazi
-
Imam ja aplikaciju ZipMan, ali neće da otvori
Jel znate isto da WMA radi na SX-u???
-
2 Blazzer
Klikni na link zatim na dnu tablice klikni na free, onda u kvadradić "here" upiši šifru koja ti je sa ljeve strane i to je to...