Zanima me malo o tom aparatu!
Je li sta dobar
Printable View
Zanima me malo o tom aparatu!
Je li sta dobar
Uff napisao sam podosta o tom aparatu ! DOBAR ! Jako dobar ! Naracito u kitu sa 17-85 !
Steta kaj ga nisam uspio kupiti ali ajde uzeo sam 350D i sa njim sam zadovoljan !
Ja sam isto htio Canon 350D ali ga vise nije bilo na lageru.
Tako da sam uzeo Canon 20D Kit 18-55 + Speedlite 430EX flash
doci ce mi u Ponedjeljak pa me samo zanima da li je OK ili nije.
Do sad sam imao Olympus-a E10 - E20 pa me zanima ima li sta razlike u kvaliteti slike nebitno o pixelima
18-55 je ok al morat ces si kupiti "neki" bolji objektiv :)
Sto se tice 20d i flasha ... jednostavno prva liga :D
...slike su super evo jedna slikana s d20!
http://img430.imageshack.us/img430/3...ptii7gb.th.jpg
:D= Citat =:
Izvorno postao ReNE
Sreca tvoja da nisu imali 350D, jer si ovako dobio podosta bolji aparat!
Pitanje jel sta valja, cu ignorirati...:D, to se jos moze pitati za Ixus - a, ali za 20D je to uvreda! :D Naravno da valja, i jos kako!
Za amatere i polu pro usere samo je jedan model trenutno bolji na trzistu (Nikon D200).
Kako cook i rece, steta sto nije kit sa ovim boljim objektivom, jest da je osjetno skuplji, ali i vrijedi. Ovako ces kada se malo oporavis od ovoga "ulaganja" uloziti u barem jedan kvalitetan "all around" objektiv.
Bljeskalica koja dolazi u kitu je OK!
Cestitam na kupnji, kupio si izuzetan komad opreme!
Ocekujem review! :D
Evo dobio sam ga i zadovoljan sam s njime. S time da sam samo oko 600 slika slikao dobar je.
Sto se tice objektiva, kupiti ce se ubrzo 55-200 ili bolji, fish-eye i razni filteri za objektiv.
Review bi rado napravio ali neznam pisati bas tako dobro, ali moje ocijene su
9.5 od 10
ovih 0.5 je zato jer za paljenje apatara moras koristiti obadvije ruke sto me malo nervira
LOLCINA do bola ! Aparat se ne gasi !!!! Nema smisla .... ostavi ga upaljenog i kad hoces "pocet" slikat samo stisni okidac i pali se automatski !!!!
Tj gasis ga samo kad mjenjas baterije ili stavljas drugi objektiv !
Pozdrav