Primjetio sam na vec 2,3 skina da blokiraju mob pri ulasku u multimedije, osim toga sve radi normalno. Imao neko takvih iskustva?
Printable View
Primjetio sam na vec 2,3 skina da blokiraju mob pri ulasku u multimedije, osim toga sve radi normalno. Imao neko takvih iskustva?
Kako ih blokiraju,i po cemu znas da su skinovi u pitanju?
Jednostavno se mob smrzne nakon sto se otvori onaj prozorcic od multimedie i moram skinut bakteriju... Skinovi su u pitanju jer sva 3 koja su bila na mobu i jedan naknadni rade ok a 2 ili 3 naknadna blokiraju!
A koji su to skinovi?Predpostavljam da su neki u kojima se treba i naknadno podesavati mma_ucp posto nevidim drugi razlog zasto bi to radili tj. zablokrali telefon...
Skinuo sam s motomodders.net, darkIndustry, light i jos neki. Moguce da je u tome jer su oni s 9 ikonica. Trenutno imam jedan kaj mi je BlueDevil preradio da bude s 12 ikona i sve radi super, takoder kad vratim na neki originalni skin i vratim original mma-ove sve radi al kad prebacim na neki od tih naknadnih, blokira. Bas cu sad probat s jos nekim kad nadem...
Pa to ti je verovatno problem samo vrati mma_ucp koji je podesen za 9 ikona i ti skinovi ce ti raditi kako treba(ali ti onda nece oni sa 12).
Bio sam vracao ali nije radilo, tj. blokiralo je. Ali ocito ipak je problem u njima jer sam sad instalirao skin s BlueDevilove stranice koji ima svoj editirani mma i sve radi kak treba i s 12 ikona!
Kad smo vec kod skinova, kam trebam stavit custwakeup i goodby animacije da mi se prikazu kod paljenja/gasenja? Il ce oni bit nadjacani t-mob animacijama di god ih stavio?
= Citat =:
Izvorno postao BM0021
moraš ih uključit prvo u seemu 004a_0001, a nakon toga ih stavi u a direktorij