imam jedan problem nemogu nikakav video prebacit sa kompa u mob.instalirao sam pc studio otišao na edit movies uzmem video u mp4 formatu stisnem to phone a ono necita taj fajl inace sve ostalo radi
Printable View
imam jedan problem nemogu nikakav video prebacit sa kompa u mob.instalirao sam pc studio otišao na edit movies uzmem video u mp4 formatu stisnem to phone a ono necita taj fajl inace sve ostalo radi
Ti drugi fajlovi žele, mislim video? Probaj convertati u .3gp pa prebaci, mislim da bi ti tako radilo..a isto kvalitetu pojačaš pa skoro niti nevidiš razlike :D
nista mi ne radi udem u pc studio, idem na edit movies,open,uzmem fajl i pise mi samo all files ili movie editor i pise faild i nece da mi pokaze fajlove dok nestavim na all files
Pa netebas ici na edit movie!!
Ako je movie .3gp onda odi u explorer od pc studia i samo mu reci send to phone!!
A ako je avi ili bilo koji drugi format onda ga konvertiraj u .3gp inace ti nece raditi! To ti je i X-Plosiv napiso.
hvala i još jednom hvala
e kako ga konvertirati
da ali to ima ogranicen broj konvertovanja
Daj si malo truda i nadji crack na www.astalavista.com ako nemozes naci onda se javi nacu ja.
ajd ako ti se da pa ti nađi. hvala unaprijed
Odi ovamo imas programe s crackom i jos par ostalih ako ti koji treba!!
http://d500.subtitles.de/main.php?l=indmisc
hvala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedno pitanje...onaj zvučnik kaj se dobiva sa d500...dali on radi i na d600?
Mislim da da, nisam probao, ali mislim da je utor (konektor) isti, ako možeš, slikaj pa postaj, pa ti odmah kažemo
zvučnik je kompaktibilan sa d600