MDA Pro mišljenje vlasnika
dakle i prije nekog novog mobitela uletio mi je MDA Pro a kako sam u kući tek koji sat nisam sve ni otvorio pa ću za prvu ruku kratko
- otvorio sam novi račun za mobilni internet i s tarifom 60 za razgovore uz 100 kn za e-mail ,fax itd. morat će biti dosta a kako sam sada bez moba morat ću se s njime univerzalno služiti
-Pro dolazi u pakiranju koje govori da nije obični komad tehnike a čuda ne prestaju kad se otvori : baterija , rezervna olovčica , kratke i opširne upute , 2 instalacijska CD-a (VM 5 i programi T mobilea) , kabel za povezivanje s kompom te kabel koji obnaša dužnost punjača - eto mislim da sam sve zapisao.
Utisci i dojmovi kada ih bude u narednim postovima...................:comp:
zaboravio sam na futrolu od brušene kože
MDA Pro -sunce ,mala ekipa-idila
:) :) :) za 3 sata u nedelju na Cvjetnom - otišao na 3h besplatna sata Hot Spot-a ali lijepo vrijeme , familija i planovi se pošemerili tak da sam slabo surfo ali
vrijedilo je probati pa makar na kratko jer mi je bilo mrak sjest na kavu tatrane di niko ne bulji , uzet MDA i sunčajući se indirektno forumirat a @Skywar - fala na idejama - definitivno ću isprobat a kaj će ostat nemam pojma