Evo pričam pola sata na Tele2 u nac. roamingu i mob pokazuje VIP 3g. Kad se razgovor prekine, vrati se na GSM. I tako opet i opet. WTF?
Vipu ponestalo kapaciteta, pa šiba telce na 3G?
Printable View
Evo pričam pola sata na Tele2 u nac. roamingu i mob pokazuje VIP 3g. Kad se razgovor prekine, vrati se na GSM. I tako opet i opet. WTF?
Vipu ponestalo kapaciteta, pa šiba telce na 3G?
He... zgodno... :) Siguran si da je taj 3G od VIP-a?
Pa hebemu, nisam ćorav ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
EDIT: Naštimano je na VIP ručno.
nekako me uopce ne cudi. znamo da imaju malo vise opterecenu mrezu u zadnje vrijeme, tako da je cak od njih i ocekivano da prebaci korisnike (koji to mogu) automatski na 3g mrezu kako bi se oslobodili dragocjeni kapaciteti
Ako je tih cca 100.000 korisnika, zapravo puno manje, jer u Zagrebu se ne koristi VIP-ova mreža, toliko opteretilo VIP-ov sustav, onda baš i nemaju nekakve kapacitete, obzirom da se non-stop hvale sa sve većim brojem korisnika...
Pa može biti da su vipovi korisnici opteretili sustav pa telce šibaju na 3g, mada po meni to vjerojatno nije tako jer jako malo tele2 korisnika koristi 3g mobitele pa to baš i nema nekog smisla.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
zanimljiva teorija...ako stvarno prebavuju na 3G, to je vas fora.
Evo jutros opet radi normalno na GSM-u
prestala biti guzva.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Evo jutros opet gužva......................
Ne znam, mozda ti je mob namjesten da trazi 3G mrezu, ja sam iskljucio opciju za 3G na svom mobu jer mi se cesto znao spojit na baznu stanicu od Tele2 koja emitira 3G signal pa makar on bio samo 1 crticu.
Vidi. U Splitu nema Tele2 3G signala. Mob je naštiman na "dual" i ručno na VIP. Stvar je u tome da dok razgovaram stlano stoji 3G (VIP). Čim se razgovor prekine, vrati se na GSM (VIP).