Šta kažete za samsung Z510 koji je čista kopija motorole V3
Printable View
Šta kažete za samsung Z510 koji je čista kopija motorole V3
cista kopija, ali neka, radje pod istim dizajnom uzmem samsung nego moto, IMO!!! ;D
Ma neka je slican mob izvana ali je puno bolji od "orginala"!
Hmmm... ispravak netočnog navoda: Motorola je po designu bolja, a Samsung po funkcijama. Jedina sličnost u designu je ta da su oba moba tanki.
No offence, ali Samsung nema veze s elegancijom :eek:
Samsung nema veze s elegancijom :eek:[/QUOTE]
krivi navod
dajjj BD, ti to ozbiljno??? reci mi jos jedan "elegantan" model poput V3 od motorole, iako bi se i tu dalo raspravljat o elegantnosti...
Glupost da kopira! Znaci sad svaki tanki mob u buduce ce bit kopija v3 ili l6? Svaka cast motoroli sto su prvi napravili takav mob al nemoze se sad za svaki tanki mob rec da je kopija motorole!
pogledaj Z540 pa onda reci
zar nije siemens prvi napravio klizni model? pa koju mu je fakin' popularnost donjela? prije bi rekao da je D500 prvi pravi klizni model!!! sa mrak funkcijama...
Z540 slici dosta na V3, i meni niej jasno zasto ta slicnost, ali ako se ne buni moto, zasto bi se mi smrtnici, oni samo nama nude izbor... i ja bi opet radje uzeo samsung nego moto, pa makar imali isti dizajn...
pa valjda samsung ne bi htio kopirati svoju konkurenciju?????= Citat =:
Izvorno postao bobikobic
meni je ljepša V3-motorolina
ne bi ja to nazvao kopiranje, vise poboljšavanje.
Z510 i V3 su preslični i mislim da je Samsung prerano predstavio ovaj model, a da ne bi bilo sumnje u originalnost Samsungova dizajna, pogotovo nakon što je godina 2005. proglašena godinom RAZR-a. Ne poričem funkcionalnost Z510 i da ste ga u startu usporedili s aktualnijim V3i ili V3x, "kopija" ne bi bila puno bolja od originala. Ne smatram se osobitim fanom bilo koje marke, već prije pojedinih modela, ali moj bi izbor bila Motorola, jer prvi se pamte.
a pamti li se siemensov klizni ili samsungov klizni?
svi kazu da je samsung prvi napravio, ja ne znam.= Citat =:
Izvorno postao igl
Netko Siemens, netko Samsung. Ja osobno Siemens SL10, jer sam u vrijeme kad je ondašnji cronet prodavao po basnoslovnim cijenama Alcatel OTMax, Nokiu 5110, Ericsson A1018 i Siemens C25, uzeo SL10 iz Njemačke za 150 DEM (da, DEM). Isti je u to vrijeme u trgovini ARKA u Koprivnici stajao 1600 kn. A bilo je plave, zelene i crvene na displayu.= Citat =:
Izvorno postao igl
dizaj je unificiran a općenito je cijela generacija mobitela rađena (od raznih proizvođaća ) po principu-što tanje -više funkcija to bolje a u toj tankoj ergeli momentualno najaći mob zbog memorijske kartice je Siemens 81 :)
Nepromišljeno sam pokrenuo lavinu u smjeru "degustibus et decoloribus..."
However, ovaj Z540 je stvarno jaaaaako sličan. Kako je v3x sličan v3, ali je ipak malo ružniji (no offence, to je samo moje mišljenje), tako mi i Z540 izgleda.
A i kako dbogdanic veli u postu #13, nije u redu uspoređivat funkcionalnost v3 koji je izašao Q3, 2004 sa nekim koji je još uvijek "coming soon" (gsmarena.com).
Ugl, rasprava o designu (koju sam ja nesmotreno pokrenuo) stvarno nema puno smisla, jer smo svi drugačiji (meni se, recimo sviđa novi B&O mob, i s tom izjavom spadam u onih 0,0001% populacije koja tako misli)
Istina, o ukusima se ne raspravlja. Meni je isto V3 ljepsa a ovaj je po funkcijama sto svjetlosnih godina ispred, al bit ce i cijenom sigurno. Ako su ih kopirali s tim ce se motorola pozabavit, nema smisla da se mi tu kacimo zbog toga!
zna li netko cijenu od z510
siemensov je prvi,model sl10.= Citat =:
Izvorno postao khideg
netke je s foruma rekao da pocetkom 3mj dolazi z-serija.
nece bit ispod 2500kn sigurno (ako ne i preko 3k kn!!!)
Neko nepisano pravilo kod nas u zadnje vrijeme je da novi mobovi koštaju (u Oglasniku) preko 300 eura. Dapače, rekao bih od 350 do 500 u startu (ne računam tu Symbian-based, mada su i oni tu negdje) - mislim da "normalne" mobitele koji nemaju ultrasuperjake kamere ili neke turbonenadjeb*** opcije i tak nešto.
da, u oglasniku. a najbolja je solucija pricekat mjesec dana najmanje, da se cijene u oglasniku forumiraju na prihvatljivu cijenu...
WoW!!!
Kako je sad ovo pogodilo neke koja firma kopira koju!!!!
Pa ljudi SVI kopiraju jedne druge!! Pa zar to niste skuzili!!!
Ako pogedate i automobile kopiraju svi, napravi se jedan postigne uspjeh i odmah druga firma pravi jako jako slican model i stavlja svoj logo.
Zato mislim da je glupost govoriti ko je prvi sto napravio.
Necu braniti ni Samsunogvu ni Motorolinu stranu zato jer su obje firme jako jake i mogu si to priustiti. Imo sam Motorolu (V525 flesao sam je na V600) i radila je super, sad imam D600 i on mi zadovoljava moje potrebe za sada. Nemora znacit da ce moj iduci mobitel biti Motorola ili Samsung! Mozda se pojavi neka nova firma s daleko boljim modelom od trenutnih pa ga kupim!:)
Zato mislim da bi ovu temu trebali zakljuciti!