Koliko mogu dobiti za nokiu 6020 kodirana na vip stara 3.mjeseca u dobrom stanju?:-/
Printable View
Koliko mogu dobiti za nokiu 6020 kodirana na vip stara 3.mjeseca u dobrom stanju?:-/
Pošto ne mogu na tržnicu valjda smijem vamo pitait?
Oko 400-500 kuna. Po mom mišljenju.
Slazem se. A ako nadjes nekog naivca, mozda i 100-200kn vise...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
i mislio sam tako nešto 500-600kn
ako želiš što prije prodati taj mobitel, požuri se da mu ne padne još više cijena, jer taj model moba više i nitko ne želi...a i u oglasnicima imaš jako puno ljudi koji su spremni otkupljivati ispravne mobitele npr. Nokiu 6020 bi mogli izdvojiti i do 400-600kn :spin:= Citat =:
Izvorno postao bobikobic
400-500kn. istina sto mačak_os kaže jako slaba potraznja za tim mobitelom je.
A šteta, jer mob je baš dobar. Prava klasika, ona tipična Nokijina. Da ima MMC bio bi bolji od 6230(i). IMO.
Ne moraš žuriti, ja je ne bih davao za mukte.
i ja se slazem s tobom....pravi poslovni mobitel koji odise elegancijom... :comp:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Znam da ću zaorat u offtopic ovime ali kad se već spominje 6020, a bio sam u prilici dosta je koristiti i detaljno pregledati, u kontekstu "poslovnog mobitela koji odiše elegancijom" zanima me koje su to odlike Nokie 6020 koje ju svrstavaju u "poslovnu klasi" te gdje se na plastičnom kučištu s malo jeftine imitacije metala (ili to predstavlja nešto drugo, konkretno mislim na srebrne obrube) nalazi pa i najmanji tračak elegancije? Nisu li "poslovni mobiteli" zapravo nestali prije par godina masovnim pojeftinjenjem uređaja? Povezuje li se taj pojam sa samim karakteristikama uređaja, njegovom cijenom ili ciljanom skupinom potrošača kojima je isti namijenjen od strane proizvođača?= Citat =:
Izvorno postao macak_os
Isprike zbog off-a.
jako dobro rečeno..= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
ja na tom tel ne vidim niti jednu napredniju funkciju za poslovne korisnike, sve što ima 1101 ima i ta 6020 - ne gledamo li kameru i boju ekrana.
ja osobno nista ne mislim sto se tice tog mobitela....samo citiram rijeci di sam to procitao...= Citat =:
Izvorno postao dbogdanic
A čuj, za nezahtjevnog poslovnog čovjeka je kao stvoren. Ima mejl klijent, dobar PIM, IrDA, diktafon... Podržava EDGE (1101 ne).
Mislio sam kako je boja kučišta baš dobra- sivo-crna, nenapadna, čista ona klasika koja je umrla još sa 6210,6310...
cek, 6020 podrzava EDGE????= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Da. Pa ne bih bezveze govorio, ali taj mi je mob baš u lijepom sjećanju ostao. Ni prevelik ni premalen, ekran u 65k boja, ono što sam već kazao...
nisam ni znao, ja sa se mucim pri GRPS, sporo ko vrag,a imam edge na 6020...joj... tnx sto si mi to reko,uopce nisam provjeravo,jednostavno dam pretpostavio da nema.
vauuuuu, super sto si mi reko..!!!= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
eeee....ja imam gprs i surfanje je ubitacno sporo...znam da moj mob podrzava i edge ali sto je to zapravo? ajme a jesam tupav :)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
to ti je dupla brzina GPRSa, tako da ne znam bas da bi ti islo sporo..= Citat =:
Izvorno postao macak_os
laički rečeno.
dragi moj pa kako da to pokrenem to edge da ju pomijesam skupa s gprs-om? ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Možda dobiješ koju kunu više ako ga dekodiraš :)= Citat =:
Izvorno postao bobikobic
sa http://unlock.nokiafree.org/download.php
skini NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.10. (ili WorldUnlock CC v4.2 sa http://www.gsmevolution.com/freecalc - svježiji je i ima baš Nokia-u 6020)
Upiši model: DCT4 (exp. only) ili 6020, IMEI (dobiješ ga tako da u mobitel utipkaš *#06#), MCC+MCN: 21902000, odaberi Asic 2, a u polje Box Serial upiši 32821 (osim toga, World Unlock ti nudi 32811, no meni je 32821 odradio posao).
Klikni na Calculate - dobit ćeš 7 kodova.
Ako nisi ispucao nijedan od 5 pokušaja dekodiranja putem utipkavanja koda, nastavi (nakon 5 neuspješnih pokušaja pomaže samo odlazak unlocker-u koji će ti to odraditi putem kabela i PC-a, no to ćeš odgovovarujuće i fer platiti):
nastavak (zbog nečega mi Forum ne prihvaća dulji post? :( ):
ako nisi blizu 5. pokušaja:
ugasi mobitel, ne vadi SIM, upali ga ponovno i pažljivo upiši 7. kod.
Znakove +, p i w dobiješ višekratnim pritiskanjem na tipku *
Ako ne uspije, ne pokušavaj ponovo prije nego što javiš kako je prošlo.
Sretno :thumbup: