Primjetio sam da su u VIP ponudi dodali dvije Motorole: L7 i E770. Meni je vrijeme da kupim novi mob a kako su oba prihvatljive cijene i priblizno slicnih performansi, zanime me sto vi mislite, koji je bolji, ili su oba dobra, ili mozda cak losa...
Printable View
Primjetio sam da su u VIP ponudi dodali dvije Motorole: L7 i E770. Meni je vrijeme da kupim novi mob a kako su oba prihvatljive cijene i priblizno slicnih performansi, zanime me sto vi mislite, koji je bolji, ili su oba dobra, ili mozda cak losa...
Meni je dobra motorola L7 ja bi nju prije:thumbup:
L7 definitivno, funkcijama danas sve sto ti treba i sto mozes, i jos kad dodas ultra tanki dizajn... po meni strava izbor!
BTW- zasto u oglasniku jos uvijek nema L7, a u vipu vec na ponudi???
Vec neko vrijeme pratim vipov cijenik i dodali su ih prije mozda tjedan dana. Nakon toga je L7 maknut (beats me if i know why) i danas sam ponovo bacio pogled a kad ono L7 tamo. Znaci L7, meni pase! Hvala svima!
L7 je ok funkcijama a jos bolji dizajnom meni osobno. kako ga mislis uzet, pretplata ili samo uredjaj?
L7 je preljep a usto je i tanak što je dobro kad ga staviš u đep neče ti smetat kao drugi deblji telefoni:thumbup:
Mislim uzeti samo uredjaj.= Citat =:
Izvorno postao igl
uzmi L7, bolji je.
vidim da si na t-mobilu, jel onda taj L7 iz vipa kodiran ili nije?
Moram priznati da ne znam... Brandan je sa Vodafone-om, no to ne znaci nuzno da je zalokan na Vip. Ako je, kupit cu si start paket, tarife za pretplatu mi nikako ne odgovaraju.= Citat =:
Izvorno postao igl
= Citat =:
Izvorno postao golijat
zaključan je na VIP
Zasto je E770 skupli od L7 ???
Pa zato sto je 3G i ima malo vise interne memorije...
Da li Vipov L7 ima iTunes?
Tesko mislim da samo Cingular mreza prodaje takav L7.= Citat =:
Izvorno postao LuckyZG