Gdje kupit navedenu karticu za 6680
ova par postova dolje iz HG Šrota ne radi u navedenom telefonu
i ne dobije se ona koja je na slici nego nekakva kopija bez imena proizvođača ili bilo kojeg drugog podatka
Printable View
Gdje kupit navedenu karticu za 6680
ova par postova dolje iz HG Šrota ne radi u navedenom telefonu
i ne dobije se ona koja je na slici nego nekakva kopija bez imena proizvođača ili bilo kojeg drugog podatka
Mora ti biti RS DV MMC (Reduced Size Dual Voltage). Možeš je nabaviti bilo gdje, a no-name su najpoželjnije jer su se pokazale najboljima. Evo ja imam skoro godinu dana jednu bez imena i super radi. Kupljena u HGspota.
E, isprobaj karticu odmah kad je kupuješ. Nekima znaju (slučajno ili iz neznanja) dati samo RS MMC.
= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
uzeo sam tu u hg spotu i ne radi
mmc dv reduce size
ovo je link
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15713
tamo nemaju ni jednu drugu samo tu
slika nema veze jer dobijes sasvim desetu stvar
Dosta je bilo problema s tim karticama na 6630/80. Negdje radi negdje ne. Meni u 6630 nije radila ali u N70 radi. Prava lutrija. U svakom slučaju, kao što Mobyy kaže, obavezno provjeriti prije kupnje.
Ako ti ne radi, a oni je nemaju sa cim zamijenit, moraju ti vratiti novac. Ja sam imao slicno iskustvo sa Hg Spotom, ali je rijec bilo o 256MB kartici. Kad sam im donio karticu reklamirat, uredno su mi vratili novac. Karticu sam naknadno kupio u Feniks racunalima, a kad sam ja kupio svoju od 256, bila je i od 512MB.
http://www.feniks-kompjutori.hr/
= Citat =:
Izvorno postao marko6630
Vratili su novac
ali nije to
ostane ti onaj gorak okus u ustima
jer kad kupujes proizvod koji zelis vidis samo na slici
onda moras platit i tek onda ides po to
onda ti donesu nesto sto uopce nisi vidio , platio
al kazes ma kaj sad ,
i stavis u mob i ne radi :((
ma nije to prvi put kod njih :((
ali sasvim sigurno zadnji :)
hvala na linku
Znam kako ti je. Prošao sam tu agoniju sa 6630. Naručio karticu, platio preko interneta, onda je bila 550 kuna. Došla OverSeas-om, otvaram kutiju, svršavam, stavljam u mob, ne radi, e došlo mi da se ubijem.............isnt' life great? :rifle:
Je_biga, to u potpunosti razumijem. Vise neces kod njih kupovat, i to je to.
@Mile
Zato ja imam fobije od online trgovine i slanja postom opcenito. Ako ja proizvod prvo ne opipam i isprobam, nista od toga...
Znam, ali ista stvar bi bila da sam kupio i u dućanu. U svakom slučaju dobro se završilo. N70 ju je prihvatila kao rođenu.
ISTO sam i ja prošao. Mala mi je bila ona orođiđi 64MB by Nokia na 6630, i naručim od 512MB u HGspota. I, stavljam u mob,a on nije pustio onaj Biiip (da ju je prepoznao)! Bog te...
Kad onda nije letila o zid... Pa zovi HGspot,ljudi nemaju pojma o čemu pričam,jedan u HGspotu mi kaže-kako to vama ne radi,a nama na 7610 radi...
Ali skužili su na kraju i vratili mi lovu...
OK, al da si ju uzeo u ducanu, isprobao bi ju na licu mjesta, te odmah skuzio da ne radi. Ustedio bi si dosta zivaca.
E, prijatelju, kad živim u Mrduši Donjoj...
LOL
Ma moj post se odnosio na Druga Milu, tvoj se pojavio dok sam pisao.
Ja sam u Mrduši Gornjoj ;D
U Splitu tada nije bilo nigdje za kupit. U HG spotu u Splitu su mi davali običnu RS karticu i nikad nisu čuli za DV.
= Citat =:
Izvorno postao Guffy
dali ti kartica ima 2 reda kontakta ili samo jedan red
= Citat =:
Izvorno postao 2fast4you2fast
moja koja je u mobu ima samo jedan
ova koju sam kupio imala je dva
evo nasao sam u
http://www.feniks-kompjutori.hr/
jos samo da skoknem u Zg po nju
hvala svima
meni npr. nisu dali da je isprobam kad sam ju kupovao za N90 jer kao vidjet će se da je korištena pa sam uzeo na povjerenje i ispalo je dobro= Citat =:
Izvorno postao marko6630
@abd
Nekad ni meni ne daju da isprobam prije kupnje, pa ja onda kupim, te isprobam pred njima. Ako ne radi, odmah mi zamjene ili vrate lovu.
koje je razlika izmedu kartica s 1 redom kontakata i sa 2 reda.
dobro pitanje, jer ja sam vidio DV kartice s 1 redom i dva.
Negdje sam čitao da se dva reda kontakata stavljaju na MMC zbog brzine, odn. da mobitel brže obradi podatke, pogotovo ako se radi o karticama velikih cifri MB. Ali, nekako mislim da to nije pravi razlog...
pa zasto onda ima 64MB 2 reda.. mislim da osim toga ima jos nekih razloga.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Vjerojatno kao i baterije. Dovoljna su obična 2 kontakta suprotnih polova, a proizvođači stave po nekoliko...
zato sta sve one sa dva reda kontakta rade na 1,8/3.0v barem sta sam ja vidio
a ko ce to sve znati..