Ima nas 5 u mreži i svi smo spojeni na Internet, kabel pa ruter...
Ako jedan član mreže ne koristi ni preglednik (IE) ni OE, može li mu netko van mreže "ući" u računalo?
Printable View
Ima nas 5 u mreži i svi smo spojeni na Internet, kabel pa ruter...
Ako jedan član mreže ne koristi ni preglednik (IE) ni OE, može li mu netko van mreže "ući" u računalo?
naravno da može...(prek neta)
Tenks, ajd me još malo poduči. Ako mi je komp (singl komp, nema nikakve interne mreže) uštekan u kabelski internet i modem radi i kabel je utikan u komp i sve je ready ali nije upaljen ni OE ni IE, je mi tada netko može "ući" u komp?= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
ne znam da li ti moze uci u komp i bas pregledavat tvoje slike i slicno ali vjerojatno moze u biti sto posto moze onaj koji jako puno zna lai takav nece ic hacknut tvoj komp jer vecina takvih koji nesto znaju to rade za lovu ali ti vrlo lako moze puknut dialer i onda se spaja na preko tvog racuna na daleke zemlje i dodje ti racun sa par nula a moras platit t-comu jer su zidovi
ako sam u krivu neka me neko ispravi
Pa ja se iskreno nadam da imaš password na svim accountima koje koristiš na tom stroju. Jerbo ti se inaće može bez problema kopati po svim hardovima. Svi Windowsi Xp imaju skriveni administrator sheri kojem se pristupa sa \\ip_adresa_ili_netbio_ime\slovo_diska$
npr. \\10.29.5.75\c$
Hvala, fakat je jedino sigurno ako se ja fino iskopčam iz bilo kakve mreže dok mi je na kompu nešto što nije za šeranje= Citat =:
Izvorno postao gog
Po meni se ovaj thread može i zatvorit